Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Αυτά είναι τα μέτρα που παίρνουν οι ταξιτζήδες για να προστατευτούν από τον μανιακό δολοφόνο


Έντονη ανησυχία επικρατεί μεταξύ των οδηγών ταξί εξαιτίας της δράσης του μανιακού δολοφόνου που αναζητά η Ελληνική Αστυνομία. Μάλιστα, ορισμένοι προσπαθούν να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Τάσος Δαμιανίδης, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στον Πειραιά, αποφάσισαν, ότι, κατά της νυχτερινές ώρες, το τελευταίο ταξί στην κάθε πιάτσα θα ακολουθεί το πρώτο ταξί της πιάτσας που θα παίρνει κούρσα, μέχρι να αποβιβάσει τον πελάτη.
Η χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή στην Κηφισιά φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Άλλωστε ο ίδιος άνθρωπος είχε επιχειρήσει να σκοτώσει και πριν από λίγες μέρες όταν επιτέθηκε σε έναν 32χρονο οδηγό ταξί, τραυματίζοντας τον σοβαρά. Όλα δείχνουν ότι οι επιθέσεις έγιναν με το ίδιο όπλο, ένα 22αρι με σιγαστήρα.
Στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη προκύπτουν από την κατάθεση του 32χρονου οδηγού που ήταν το πρώτο θύμα της «πρόβας» που έκανε προ μηνός στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς είχε παραλάβει το νεαρό δράστη από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας με κατεύθυνση την Κηφισιά στις 11 Φεβρουαρίου βράδυ Σαββάτου.
Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν πως ο δράστης χρησιμοποιεί μετασκευασμένο όπλο με σιγαστήρα, ενδεχομένως και αεροβόλο που τροποποιήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.