Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Οι αστυνομικοί στην Σουηδία φοβούνται τους «μετανάστες»

ΒΙΝΤΕΟ: Οι αστυνομικοί στην Σουηδία φοβούνται τους «μετανάστες»

Προσεχώς και στην Ελλάδα

Ο Tim Pool, δημοσιογράφος που ερευνά τις καταγγελίες Τραμπ πως η Σουηδία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με την μετανάστευση αλλά και την ύπαρξη ζωνών απαγόρευσης πρόσβασης σε Σουηδούς, ενημερώθηκε από την αστυνομία να εγκαταλείψει αμέσως περιοχή που ζουν μουσουλμάνοι μετανάστες, αφότου
είχε έρθει σε αντιπαράθεση με κουκουλοφόρους.
«Δεν τραβούσαμε κανέναν σε βίντεο, απλά μιλούσαμε στους αστυνομικούς, οι οποίοι άρχισαν να γίνονται νευρικοί όταν κουκουλοφόροι ήρθαν γύρω μας», έγραψε μέσω Twitter.
«Μας κάρφωναν με το βλέμμα και μιλούσαν μεταξύ τους. Οι αστυνομικοί άρχισαν να φοβούνται και μας είπαν πολύ ήρεμα και σιγά πως θα ήταν έξυπνο αν φεύγαμε αμέσως τώρα. Ένας αστυνομικός μου είπε να κοιτάξω γύρω μου τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε.
Ο Pool ακολουθήθηκε μέχρι να βγει εκτός περιοχή από την αστυνομία, η οποία του είπε πως «αν προβούμε σε κάποια σύλληψη τώρα, θα εμφανιστούν 50 άτομα στην στιγμή με πέτρες».
«Καθώς βγαίναμε έξω από την περιοχή, άνθρωποι ξεκίνησαν να μας ακολουθούν. Οι αστυνομικοί μας συνόδευσαν μέχρι το αυτοκίνητο και φύγαμε. Είχαμε μόνο μία μικρή κάμερα και δεν σημαδεύαμε κανέναν. Οι άνδρες νόμιζαν πως είμαστε σουηδικός τύπος. Καθώς φεύγαμε, ξεκίνησαν να μας φωνάζουν.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν στην Σουηδία και όπως πάνε τα πράγματα στην Ελλάδα, θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές.
Οι αστυνομικοί φοβούνται να παρέμβουν στα σουηδικά προάστια, ενώ κανείς δεν ξεχνά την νύχτα τρόμου που έζησε η Στοκχόλμη, της οποίας το κέντρο έκαψαν σχεδόν ολοσχερώς οι μουσουλμάνοι.

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.