Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ" Ο Νίκος Βλαχάκος ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ στη Ζήνα Κουτσελίνη για τα Ίμια!

Ο Νίκος Βλαχάκος στη Ζήνα Κουτσελίνη για τα Ίμια!
Συνέντευξη στην Ζήνα Κουτσελινη και στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" έδωσε ο Πειραιώτης, Ιατρός-Χειρουργός και πρώην Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά, Νίκος Βλαχάκος.
Ο Νίκος Βλαχάκος μίλησε για την νύχτα τον Ιμίων, για τα όσα συνέβησαν, για αυτά που δεν μάθαμε ποτέ αλλά και για τον τραγικό θάνατο του, αδελφού του και ήρωα, Παναγιώτη Βλακάκου.
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ  
Αρχικά αναφέρθηκε στο πόρισμα που, πολύ βιαστικά, έβγαλε ο τότε υπουργός Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης.
Το πόρισμα αυτό υποστήριζε πως η πτώση του ελικοπτέρου σημειώθηκε λόγω λόγω vertigo (απώλεια προσανατολισμου) των πιλότων των πιλότων, ενώ ακόμα δεν είχαν ανασυρθεί τα πτώματα των τριών ηρώων.
Αυτό, όπως είπε, ήταν βαριά προσβολή για τους νεκρούς και μάλιστα η "ταχύτητα" με την οποία βγήκε το ανυπόστατο πόρισμα ήταν η αρχή για τα ερωτηματικά σχετικά με την πτώση του ελικοπτέρου που μέχρι και σήμερα δεν έχουν απαντηθεί.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΥΡΑΙΑ ΝΥΧΤΑ
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο τηλεφώνημα που ο ίδιος έκανε στον αδελφό του, λίγες ώρες πριν την μοιραία πτήση, όπου του ζητούσε επίμονα να προσέχει καθώς η κατάσταση στο Αιγαίο ήταν τεταμένη.
Η ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ Ο ΣΙΜΗΤΗΣ
Με συγκίνηση και με λόγια βαθιάς αγάπης, αναφέρθηκε στην μανιάτισσα Μητέρα του, η οποία έφυγε από την ζωή πρόωρα και άφησε τα δύο παιδιά ορφανά, να μεγαλώνουν με τον πατέρα τους που είχε διπλό ρόλο πλέον στη ζωή τους.
Μάλιστα, αναφέρθηκε σε όλες τις Ελληνίδες μητέρες και κυρίως στις Μανιάττισες και Σπαρτιάτισσες, που δίνουν τη ζωή τους για να μεγαλώσουν σωστά τα Ελληνόπουλα.
Με αφορμή αυτό τόνισε πώς:  "Ο Σημίτης αντί να πει ευχαριστώ στους Αμερικανούς έπρεπε να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ’αυτές τις μάνες και στους στρατιώτες που παλεύουν να μην χαθεί ούτε ένα πετραδάκι από την πατρίδα."
Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Νίκος Βλαχάκος θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα:
 "ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ"
 http://www.piraeuspress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.