Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Ανύπαντρες γυναίκες κουβαλούν γεννητικά όργανα αλεπούς, στην τσάντα τους για να βρουν γαμπρό στην Κορέα


 Ανύπαντρες γυναίκες της Νότιας Κορέας κουβαλούν στην τσάντα τους αποξηραμένα γεννητικά όργανα (κόλπο) αλεπούς, που έχουν ευλογηθεί από σαμάνο, για να βρουν σύζυγο.





 Μια γυναίκα με το όνομα Kim Min-Kyeong φέρει το μικρό γεννητικό όργανο σε μια θήκη.
Πλήρωσε £ 240 για το παράξενο αντικείμενο που έχει ευλογηθεί από έναν σαμάνο.
Oι γυναίκες κουβαλούν το αποξηραμένο γεννητικό όργανο του ζώου, για να τους φερει καλή τύχη στο κυνήγι της αγάπης, γιατί οι αλεπούδες έχουν τη δύναμη να προσελκύσουν και να εξαπατήσουν τους ανθρώπους στην κορεατική λαογραφία
«Αυτά τα ζώα είναι έξυπνα και μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλές καταστάσεις», είπε ο 43χρονος σαμάνος που ονομάζεται Tae Eul.

Η Kim εξήγησε ότι αγόρασε τον αλεπουδίσιο κόλπο γιατί στα 35 χρόνια της, είναι γνωστή ως «Gold Miss » δηλαδή μια γυναίκα άνω των 30 ετών, που απέτυχε να παντρευτεί.
Ο σαμάνος Tae Eul της είπε «αυτό το αντικείμενο, έχει τη δύναμη να προσελκύσει τους ανθρώπους και αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν άνθρωπο.»
Ο σαμάνος Tae Eul  που ισχυρίζεται ότι, πριν από μερικά χρόνια του έδωσε το όνομά του ένας θεός που λατρεύει,  εικάζει ότι  η παράδοση να παίρνουν αφυδατωμένα γεννητικά όργανα θηλυκιάς αλεπούς οι ανύπαντρες γυναίκες,  βρίσκεται στα βάθη των αιώνων.
Συλλέγονται από αλεπούδες Σιβηρίας και πωλούνται από Κινέζους μεσάζοντες για τους Κορεάτες σαμάνους.
λέει ότι "η Σιβηρία είναι καθαρή και η περισσότερη ενέργεια προέρχεται από το Βορρά"

ο Park Il-bo,υπάλληλος στην κορεατική τελωνειακή αρχή, λέει ότι ο οργανισμός δεν καταγράφει την εισαγωγή των αλεπούδων και είναι παράνομη μόνο αν τα μέρη του σώματος της προέρχονται από ένα απειλούμενο είδος. Αλλά οι σαμάνοι δεν είναι οι μόνοι που τα προμηθεύονται.
Αρκετοί online πωλητές περιγράφουν το αντικείμενο (γεννητικό όργανο αλεπούς) σαν ένα μυστικό όπλο για τις γυναίκες που ψάχνουν έναν πλούσιο σύζυγο.

Μερικά καταστήματα κοντά στο Jogyesa, ένας βουδιστικός ναός στο κέντρο της Σεούλ, που πωλάει χάρτινα φανάρια,  ράσα μοναχού και διάφορα μπιχλιμπίδια προσφέρει επίσης γεννητικά όργανα (κόλπο) αλεπούς -που κοστίζουν μόλις $ 30 σε ένα κατάστημα.

ο Tae EUL κουνάει το κεφάλι του στην ιδέα ότι ο κόλπος της αλεπούς πουλιέται τόσο φθηνά, αυτός χρεώνει μέχρι και $ 2.000 για κάθε amulet, όπως λέει,  θα πρέπει να αφιερωθεί σε μια σαμανική τελετή, μόνο τότε θα έχει δύναμη"

το ιερό του σαμάνου Tae Eul's είναι ένας χώρος μέσα στο διαμέρισμά του, στην εύπορη συνοικία Gangnam της Σεούλ, και είναι διακοσμημένος με πορτρέτα πολλών θεοτήτων που λέει ότι του δίνουν δύναμη.
στο βωμό υπάρχουν αναμμένα κεριά, αγάλματα καθώς και πακέτα τσιγάρων Malboro και αρκετά μπουκάλια σκληρά ποτά, προσφορά στους θεούς...
έχει  πελάτισσες πολλές ανύπαντρες γυναίκες που ανησυχούν γιατί δεν παντρεύτηκαν, όταν οι οικογένειές τους τις πιέζουν,  αυτό δημιουργεί μεγάλο άγχος.
"Αλλά δεν φταίνε πάντα οι συγγενείς, μπορεί μια γυναίκα να μην έχει τύχη, γιατί οι πρόγονοί της την εμποδίζουν να συναντήσει κάποιον και τότε πρέπει να τους εξευμενίσουμε με ειδική τελετή"λέει ο Tae EUL

Η Kim Min-Kyeong  που διαχειρίζεται μια εταιρεία εισαγωγής  βοδινού και χοιρινού κρέατος, έχει πάει σε πολλά ραντεβού στα τυφλά, χωρίς τύχη. Αισθάνεται επίσης κουρασμένη από τη δουλειά και πάσχει από πεπτικά προβλήματα. 
είπε στο Al Jazeera : "Ο σαμάνος μου είπε ότι η αιτία όλων των προβλημάτων μου, είναι ότι δεν έχω ένα φίλο."
"μου σύστησε να το κρατώ (το φυλαχτό του αλεπουδίσιου κόλπου)  μαζί μου ανά πάσα στιγμή για ένα χρόνο και να μη το βγάλω από τη συσκευασία του, αλλιώς θα χάσει τη δύναμή του"
"περνούσα μια τόσο δύσκολη περίοδο που ήθελα πραγματικά να το πιστέψω αυτό, ήμουν συναισθηματικά ευάλωτη"
Η Kim έχει ακόμη ένα μήνα πριν να εξαντληθεί η δύναμη του φυλαχτού της, λέει ότι την κάνει να αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βγαίνει περισσότερο και αποκτά περισσότερους φίλους.
Αλλά μένει να δούμε αν το γούρι  της, θα της φέρει έναν γαμπρό.
πηγή 14-2-17

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4224782/Single-South-Korean-women-carry-dehydrated-fox-vaginas.html

http://trueviralnews.com/using-fox-genitalia-to-find-love-in-south-korea/

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.