Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Φρίκη: Τώρα και βιαστές…σκυλιών στην Ξάνθη;

17156324_404942276538282_3442811944066403961_n
Απίστευτο βιασμό με θύμα… αδέσποτη σκυλίτσα καταγγέλλει νεαρή ξανθιώτισσα μέσω του ζωοφιλικού σωματείου
Αποκλειστικές δηλώσεις της καταγγέλλουσας στη «Θ»
Ένα απίστευτο περιστατικό, είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά σε…βιασμό σκυλίτσας, περίπου ενός έτους.
Όσο και δεν μπορεί κανείς να φανταστεί ότι μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο, δυστυχώς είναι τόσα πολλά τα γεγονότα που το επαληθεύουν, αφού τα επιβεβαιώνουν τόσο η κοπέλα που φρόντιζε την αδέσποτη σκυλίτσα, η οποία μάλιστα εξηγεί στην «Θ» το χρονικό της ζωής της…μικρούλας και το πώς έφτασε το όλο θέμα στο να αποδειχθεί ο βιασμός (!) όσο και από την ίδια την κτηνίατρο, η οποία σύμφωνα με την νεαρή ξανθιώτισσα, «γνωμάτευσε» το παραπάνω, φρικτό γεγονός, το οποίο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, μάλλον σημειώθηκε μεταξύ της περασμένης Τρίτη (βράδυ) και Τετάρτης (πρωί) όταν και είχαν χαθεί τα ίχνη του μικρού ζώου, όπως εξιστορεί η νεαρή κοπέλα.
Καταγραφή
«ΒΡΕΘΗΚΕ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ…»
«Ζούσε στην περιοχή όπου εργάζομαι και την φρόντιζα γιατί την έβλεπα που έψαχνε φαγητό. Μίλησα με το δήμο για να στειρωθεί ώστε να μπορέσει να πάει για υιοθεσία. Την Παρασκευή τη στειρώσαμε και τη Δευτέρα το σκυλί επέστρεψε στο μέρος όπου ζούσε, αλλά την Τρίτη το απόγευμα εξαφανίστηκε» αναφέρει στην «Θ» η νεαρή ξανθιώτισσα που φρόντιζε όλο αυτό το διάστημα την σκυλίτσα και συνεχίζει: «Την έψαχνα να την ταΐσω δεν ήταν πουθενά, έκανα βόλτες μήπως τη δω πουθενά χτυπημένη από αυτοκίνητο η από την βροχή εξαντλημένη, αλλά τίποτα. Ζήτησα  λοιπόν από τη φιλοζωική να δημοσιεύσουν στη σελίδα τους ότι ψάχνω το σκυλί (είχαμε βάλει πριν μέρες αγγελία για υιοθεσία και ήξεραν την περίπτωση) και μόλις κάναμε τη δημοσίευση μια κοπέλα μας ενημέρωσε ότι είδε το σκυλί στο χώρο που συνήθιζε να μένει.
Πήγα κατευθείαν και  βρήκα το σκυλί σε κακό χαλί. Δεν μπορούσε ούτε να σταθεί στα πίσω πόδια του, ούτε να κουνήσει την ουρά του και θεώρησα ότι την είχε χτυπήσει πιθανότατα κάποιο αυτοκίνητο. Μου έκανε όμως εντύπωση που ενώ το βράδυ και το πρωί έβρεχε, το σκυλί ήταν στεγνό. Το πήγα κατευθείαν σε γνωστή κτηνίατρο της Ξάνθης η οποία «έπεσε» από τα σύννεφα. Μου είπε ότι έχει δείγματα βιασμού αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε μέχρι που βρήκε γενετικό υλικό στον πρωκτό του ζώου (σ.σ Σπέρμα)».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων, μαζί φυσικά με την γνωμάτευση από την κτηνίατρο η οποία εξέτασε την άτυχη σκυλίτσα.
Η ΜΙΚΡΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΑΝΑΖΗΤΑ…«ΣΤΕΓΗ»
Να σημειώσουμε επίσης ότι η…«μικρή» και γλυκύτατη, αλλά άτυχη σκυλίτσα, «αναζητά» ακόμη ένα ζεστό σπίτι και τον άνθρωπο που θα την υιοθετήσει. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται δεν έχει παρά να την πάρει στο σπίτι του και να της προσφέρει απλόχερη αγάπη, ύστερα και από αυτές τις φρικτές στιγμές που έζησε.
17200878_404942283204948_3240587741519740715_n


 http://www.thraki.com.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.