Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Φονική ενέργεια «αγριεμένου» ρομπότ στις ΗΠΑ - ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΑΓΡΙΕΨΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΘΛΙΨΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΗΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ

Φονική ενέργεια «αγριεμένου» ρομπότ στις ΗΠΑ

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Μίσιγκαν

Τα ρομπότ δεν αντικαθιστούν απλά τους ανθρώπους στις θέσεις εργασίας, προκειμένου να αυξηθεί η ανεργία και όλοι να ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.
Τους σκοτώνουν!

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Indepedenet», ρομπότ σε επιχείρηση κατασκευή εξαρτημάτων αυτοκινήτου σκότωσε τεχνικό συντήρησης, καθώς… «αγρίεψε» και συνέθλιψε το κρανίο της!!!!!
Πρόκειται για την Wanda Holbrook, η οποία εργαζόταν ως μηχανικός στο εργοστάσιο «Ventra Ionia Mains» του Μίσιγκαν και το επίσημο πόρισμα ήταν ότι απλά παγιδεύτηκε από ρομποτική μηχανή και έχασε την ζωή της.

Ωστόσο,  57χρονος σύζυγός της, William Holbrook, έστειλε επιστολή παραπόνου για το εν λόγω πόρισμα στο Δικαστήριο του Μίσιγκαν, κατονομάζοντας πέντε ρομποτικές εταιρείες ως υπεύθυνες: Prodomax, Flex-N-Gate, FANUC, Nachi, και Lincoln Electric.
Η Holbrook δούλευε στο τομέα 100 του εργοστασίου, όταν ένα ρομπότ ξεκίνησε απρόσμενα να κινείται.
Οι πυρήνες στον τομέα είναι χωρισμένοι από τις πόρτες ασφαλείας και γι’ αυτό το ρομπότ δεν έπρεπε κανονικά να μπορεί να την φτάσει, αλλά κατά κάποιον τρόπο το έκανε, αναφέρεται στην αγωγή.
Της συνέθλιψε το κεφάλι με ένα εξάρτημα τρέιλερ!
«Η Wanda δούλευε συνήθως στους τομείς «140» ή «150» εντός του πυρήνα «100», όταν ξαφνικά ένα ρομπότ από τον τομέα «130» αιφνιδίασε την Wanda, μπαίνοντας στον τομέα που δούλευε. Μόλις μπήκε εκεί το ρομπόt χτύπησε και συνέθλιψε το κεφάλι της Wanda, τονίζεται στην μηνυτήρια αναφορά.


Και οι συνεργάτες της πιστεύουν πως ο θάνατος δεν ήταν ατύχημα, καθώς το τραύμα στο κεφάλι ήταν εξαιρετικά σοβαρό.
Πως... «αγρίεψε» άραγε το ρομπότ; Τι είδους προγραμματισμό κάνουν οι πολυεθνικές σε αυτά; Τι να περιμένουμε από τις ρομποτικές δυνάμεις ασφαλείας που επιδιώκεται να κατακλύσουν τις αστικές περιοχές;
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.