Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η πραγματική ταυτότητα των εβραϊκών κρονίων και των αιρετικών θρησκειών τους που έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα πνευματικά

Τα εβραϊκά κυβάκια ΤΕΦΙΛΙΝ του Κρόνου που φοράνε οι εβραίοι.Ο εβραίος ραββίνος Μορντεχάϊ Ι. Φριζής (Ραββίνος Θεσσαλονίκης) στο βίντεο. Καλό θα ήταν να ξεστραβωθείτε και να ψάξετε για το τι συμβαίνει πραγματικά στον κόσμο. Τόσες οι αποδείξεις ότι τα περισσότερα παρακλάδια των εβραίων είναι προς την λατρεία του Κρόνου-Σαταν. Η Ελλάδα σήμερα κυβερνάται απο αυτούς. Δείτε τους πολιτικούς μας.

Ξυπνήστε επιτέλους και δείτε ποιοί μας κυβερνούν και ποιό μας πολεμούν 10.000 χρόνια. Ζούμε ακόμα στην Κρόνια εποχή. Αυτό το βίντεο θα φανεί αδιάφορο για τους περισσότερους Έλληνες διότι βλέπουν αυτό που θέλουν και όχι αυτό που πρέπει.Αυτά δεν τα λέμε μόνο εμείς αλλά και ο David Icke.
Δείχνει την πραγματική ταυτότητα των εβραϊκών κρονίων και των αιρετικών θρησκειών τους που έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα πνευματικά.Πόσα παρακλάδια πόσα σύμβολα παίζει να έχουν φτιάξει στο όνομα του ενός θεού τους; Αυτούς πολεμήσαμε πριν απο 10.000 χρόνια για να κρατήσουμε τον πλανήτη μας υγειή μακριά απο την λέπρα τους.
Στο βίντεο δείχνει στοιχεία ότι ο πόλεμος που έχουμε εμείς με τους εβραίους κρατάει πάνω απο 10.000 χρόνια. Βάλανε και άλλες χώρες να μας πολεμήσουν και να κάνουν κατάληψη στον πλανήτη. Ο Πλούταρχος θεωρούσε την Κρόνια λατρεία βάρβαρη, ανθελληνική και επικίνδυνη για την ανθρωπότητα. Έλληνες ξυπνήστε μάθετε την ιστορία σας ο εχθρός είναι ο ίδιος που μας χτυπάει.
Αποδείξεις ότι η Ελλάδα είναι υπο εβραιο-σιωνιστικής κατοχής.
Η Ελλάδα δεν τρώει τα παιδιά της και να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Γιαυτό άλλωστε απο παλιά έδιωχναν τους καλύτερους (επιστήμονες-γιατρούς-εφευρέτες κτλ.) για να επιτύχουν στην αμερική και όχι στην Ελλάδα. Δεν θέλουν η Ελλάδα να πάει μπροστά. Αυτοί διώχνουν τους καλούς και κρατάνε όλους τους άχρηστους και ειδικά στο δημόσιο νοσοκομεία κτλ. Έλληνες δεν μας κυβερνάνε Έλληνες αλλά εβραίοι. Γιατί φοβόμαστε τους εχθρούς μας που μας κυβερνούν; Γιατί φοβόμαστε τους κακούς; Πρέπει να τους ξεφορτωθούμε.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.