Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Επεισοδιακός ο αγώνας ποδοσφαίρου Ιταλίας- Αλβανίας στο Παλέρμο



Μάρτιος 25, 2017. 08:12
Ομάδα Αλβανών οπαδών  της εθνικής ομάδας με την ονομασία «Plisat» δημιούργησε επεισόδια στον αγώνα ποδοσφαίρου Ιταλίας- Αλβανίας στο γήπεδο «Renzo Barberi» του Παλέρμο.

Οι Αλβανοί πέταξαν φωτοβολίδες καπνού με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο γήπεδο και να διακοπεί ο αγώνας προς στιγμή στο 57΄ του δεύτερου ημιχρόνου, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση. 
Από τους καπνούς παρουσιάσθηκαν λιποθυμίες σε φιλάθλους.
Ο επικεφαλής της αλβανικής ομάδας Άνσι Αγκόλι προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση αλλά ήταν αδύνατο. Τελικά, η Ιταλία νίκησε την αλβανική ομάδα με τέρματα 2-0, όπως σημειώνει η «lajmi.net».

Οι Αλμπανέζοι της Σικελίας


Στην επαρχία του Παλέρμο «Piana Degli Albanesi» όπου υπάρχει μια κοινότητα Αλμπανέζων από τον 15ο αιώνα, περίπου 13 χιλιάδων ανθρώπων, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τους παίκτες της αλβανικής εθνικής ομάδας.


Μάλιστα, ο δήμαρχος, Βίτο Σκάλια (Vito Scalia)  δήλωσε «ενθουσιασμένος για τον ερχομό της εθνικής ομάδας σε αυτή τη 'μικρή Αλβανία' της Σικελίας». 
 Τόνισε ότι " εδώ υπάρχουν,  μια σειρά παραδόσεων που έχουν διατηρηθεί. Είναι οι φορεσιές μας, παρόμοιες με τις δικές σας, επιπλέον έχουμε μια έκθεση 500 ετών για την ιστορική μας μνήμη», είπε.


Πρόσθεσε ότι οι Αλμπανέζοι της Ιταλίας υποστηρίζουν την αλβανική εθνική ομάδα, σύμφωνα με το ‘Top Channel’.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.