Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Η εξομολόγηση της δολοφόνου του Κιμ Γιονγκ Ναμ λίγο πριν τον φόνο: «Θα γίνω μεγάλη σταρ» (ΒΙΝΤΕΟ)


σοκ
Λίγες ώρες πριν το έγκλημα διασκέδαζε ξέφρενα με τους φίλους της.

Η δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ οργανώθηκε από το υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας και το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας αυτής, σύμφωνα με βουλευτές της Νότιας Κορέας έπειτα από ενημέρωσή τους από την υπηρεσία πληροφοριών της χώρας τους.
Στους οκτώ βορειοκορεάτες ύποπτους περιλαμβάνονται τέσσερις αξιωματούχοι του υπουργείου κρατικής ασφάλειας και δύο αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσαν οι νοτιοκορεάτες βουλευτές επικαλούμενοι την υπηρεσία πληροφοριών.
Νοτιοκορεάτες και Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ, δολοφονήθηκε από βορειοκορεάτες πράκτορες σε διεθνές αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Μαλαισίας στις 13 Φεβρουαρίου. Η Βόρεια Κορέα δεν έχει αναγνωρίσει τον θάνατό του.
«Θα γίνω μεγάλη σταρ» έλεγε η δολοφόνος λίγο πριν το έγκλημα
Η 25χρονη Siti Aisyah, φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με φίλους της στην Κουάλα Λουμπούρ λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ.
Πιο συγκεκριμένα σε βίντεο από τα 25α γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στις 11 Φεβρουαρίου, δύο μέρες προτού ο Κιμ Γιονγκ Ναμ πέσει νεκρός η κοπέλα φαίνεται να αστειεύεται με τους φίλους της λέγοντάς τους ότι «θα γίνει μεγάλη σταρ».
Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει ότι η κοπέλα όντως πίστευε ότι συμμετείχε σε ριάλιτι σόου, και δεν είχε ιδέα για το πραγματικό περιεχόμενο της σύριγγας που θα κόστιζε τη ζωή στον αδερφό του Βορειοκορεάτη ηγέτη.
«Δεν πιστεύω ότι η Σίτι θα σκότωνε ποτέ κάποιον για τα χρήματα», δηλώνει η κολλητή της φίλη, η οποία πιστεύει ακράδαντα ότι η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα σκευωρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.