Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ηλεκτρομαγνητικό φορτίο: Ένας κρυφός παράγοντας σε πολλές ασθένειες


Το μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό περιβάλλον μας είναι υπεύθυνο για ένα πλήθος σύγχρονων ασθενειών. Το γεγονός αυτό διαφεύγει από τους περισσότερους γιατρούς. Όμως, κάποιοι ανοίγουν ένα μονοπάτι για την καλύτερη κατανόηση του Ηλεκτρικού μας Σύμπαντος.Ο Δρ Thomas Rau, ιατρικός διευθυντής της παγκοσμίου φήμης Paracelsus Clinic στο Lustmühle, στην Ελβετία, λέει ότι είναι πεπεισμένος ότι τα “ηλεκτρομαγνητικά φορτία” οδηγούν στον καρκίνο, στα προβλήματα συγκέντρωσης, στην ADD και προκαλούν εμβοές, ημικρανίες, αϋπνία, αρρυθμία, νόσο του Πάρκινσον, ακόμα και πόνο στην πλάτη.
Στην Paracelsus Clinic, ασθενείς με καρκίνο συνήθως εκπαιδεύονται σε στρατηγικές αποκατάστασης στον ηλεκτρομαγνητικό τομέα και επιθεωρητές από το γεωπαθολογικό Ινστιτούτο της Ελβετίας αποστέλλονται στα σπίτια των ασθενών για την αξιολόγηση της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. “Η πραγματικότητα των συνεπειών της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην υγεία  τελικά θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και αυτό θα συμβεί μόνο με την ενεργό πίεση στο Κογκρέσο. Εκτιμάται ότι το 3-8% του πληθυσμού στις ανεπτυγμένες χώρες αντιμετωπίζουν σήμερα σοβαρά συμπτώματα ηλεκτροϋπερευαισθησία και το 35% βιώνουν ήπια συμπτώματα.
Με την αύξηση έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία, αυτοί οι αριθμοί, μαζί με τα δεινά που συνεπάγονται για τους ανθρώπους που επηρεάζονται και το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης που συμμετέχουν, είναι βέβαιο ότι θα ανεβεί”.

Διαβάστε όλο το άρθρο: Electromagnetic Load: A Hidden Factor in Many Illnesses


nea.allnewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.