Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας CIA: «Η CIA διοικείται από πρόσωπα του Ομπάμα-Εχθρός τους ο Τραμπ»

Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας CIA: «Η CIA διοικείται από πρόσωπα του Ομπάμα-Εχθρός τους ο Τραμπ»

«Εκτός ελέγχου η CIΑ»

Ο Ελληνοαμερικανός πρώην πράκτορας Ιωάννης Κυριακού, ο οποίος αποφυλακίστηκε μετά από εξέτιση ποινής στην φυλακή λόγω διαρροής στον τύπο των βασανιστηρίων στα οποία έβαζε υπόπτους προκειμένου να
ανακτήσει πληροφορίες, μίλησε για την αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και τόνισε πως «έχει εξελιχθεί σε τεράστια παραστρατιωτική οργάνωση που βλέπει ως εχθρό τον Ντόναλντ Τραμπ», αναφορά που αφήνει πολλά υπονοούμενα…
Η επιβεβαίωση για τον ρόλο τηςCIA ως παραστρατιωτικής οργάνωσης έρχεται από έγγραφα των WikiLeaks .
Υπογραμμίζει ο Ιωάννης Κυριακού: «Το έργο ήταν κάποτε η CIA να προσλαμβάνει κατασκόπους για να κλέψουν τα  μυστικά των Ρώσων κυρίως αλλά και άλλων χωρών,  να τα αναλύσουν οι ειδικοί για να βοηθήσουν τους πολιτικούς στην ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων.

Ωστόσο, σήμερα η ίδια αυτή υπηρεσία έχει μετατραπεί σε έναν μεγάλο παραστρατιωτικό  σχηματισμό. Η υπηρεσία δεν θα πρέπει να ασχολείται  με την κατασκοπεία των Αμερικανών πολιτών».
Τόνισε ακόμη: «Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους στην κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας της  CIA είναι αυτοί  που έφερε ο Μπαράκ Ομπάμα και πολλοί από αυτούς είναι πεπεισμένοι εκεί ότι ο «εχθρός» είναι ο Ν.Τραμπ, γι” αυτό και τον πολεμούν. Αυτό έχει οδηγήσει σε μεγάλη διάσπαση  μέσα στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών».
Μάλιστα ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Στήλ  δήλωσε ότι εάν αποδειχθεί ότι το έγγραφο των WikiLeaks  είναι πραγματικό, θα αποτελεί πλήγμα για τον αμερικανικό λαό.
Σημείωσε: «Η δημοσίευση πληροφοριών για την αμερικανική εθνική ασφάλεια από το WikiLeaks φέρεται να αποτελεί ένα σοβαρότατο αδίκημα.
Αυτό είναι ένα πλήγμα για την ασφάλεια του αμερικανικού λαού. Θεωρούμε το περιστατικό ως πολύ σοβαρό και θα κάνουμε ό, τι προστάζει ο νόμος για να τιμωρήσουμε  τον ένοχο».
Η Νέα Τάξη ξεσκεπάζεται και επιβεβαιώνεται πως το κράτος των ΗΠΑ βρίσκεται σε κρίση θεσμών.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.