Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Προς συγγραφέα Harry Potter: Θες μετανάστες, πάρτους σπίτι σου

Προς συγγραφέα Harry Potter: Θες μετανάστες, πάρτους σπίτι σου

50.000 υπογραφές για την υπέρμαχο του Ισλάμ και των ανοιχτών συνόρων

 Η συγγραφέας των πολυπροβεβλημένων βιβλίων με τις περιπέτειες του Harry Potter, J.K. Rowling δεν έχει γίνει το κέντρο της προσοχής για κάποιο νέο της βιβλίο, αλλά για τις νεοταξίτικες θέσεις της στο μεταναστευτικό πρόβλημα που
αρκετά συχνά εκφέρει μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.
Η Rowling τάσσεται κατά των αποφάσεων του Αμερικανού προέδρου Donald Trump υπερασπιζόμενη τους μετανάστες από τις μουσουλμανικές χώρες που με την απόφασή του βάφτισε ως ανεπιθύμητους στις ΗΠΑ.
Υπερασπίζεται μια πολιτική ανοιχτών συνόρων, όπου ελεύθερα άνθρωποι και ιδέες θα μεταφέρονται, καταργώντας τις διακρίσεις και φυσικά την ισλαμοποίηση της Δύσης, ως απόρροια των προαναφερθέντων.

Ένας Γερμανός με το ψευδώνυμο Marcus Aurelius προέβη στην συγκέντρωση υπογραφών με αίτημα τη φιλοξενία στο σπίτι της Rowling στο Εδιμβούργο, 18 μουσουλμάνων μεταναστών, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας “change.org”.
Καλεί την πλούσια συγγραφέα να διαθέσει για διάστημα 8 ετών, τα 18 άδεια δωμάτια στην έπαυλή της σε 18 αντίστοιχα μουσουλμάνους μετανάστες από χώρες της Μέσης Ανατολής. Η προτεινόμενη σύνθεση των 18 είναι 14 άντρες και 4 γυναίκες, καθρεφτίζοντας την πραγματική αναλογία στα εκατομμύρια των μεταναστών όπου το αντρικό ποσοστό ανέρχεται στο 75% σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία.
Fair enough που λένε εκεί στην Βρετανία!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.