Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Λονδίνο Live: Ανατροπή! Στη φυλακή ο υποτιθέμενος δράστης του μακελειού


Λίγες ώρες μετά την διπλή επίθεση στο Λονδίνο, μία νέα μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας προκαλεί ανησυχία στη βρετανική πρωτεύουσα...

Να υπενθυμίσουμε πως το μεσημέρι της Τετάρτης, 22.03.2017 μεταδόθηκε η είδηση πως σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο βρετανικό Κοινοβούλιο. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ένα όχημα παρέσυρε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα η βρετανική Αστυνομία ανακοίνωσε πως τα δύο περιστατικά συνδέονταν, με τον δράστη των δύο επιθέσεων να είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Μαχαίρωσε έναν αστυνομικό, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του και στη συνέχεια έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, έχοντας όμως προλάβει να σκοτώσει δύο ακόμη ανθρώπους. Οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 20, αρκετοί εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.gr

22:57  Αλαλούμ με το δράστη!
Λίγες ώρες μετά το μακελειό στο βρετανικό Κοινοβούλιο, τι βρετανικό Channel 4 μετέδωσε πως ο δράστης της επίθεσης ήταν ο βρετανός υπήκοος, από Τζαμαϊκανούς γονείς, Abu Izzadeen.

Πολλά και έγκυρα διεθνή ΜΜΕ έσπευσαν να αναπαράγουν την είδηση, κάνοντας λόγο για "ιεροκήρυκα μίσους" και δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες του, ωστόσο η είδηση αποδεικνύεται πως δεν ισχύει, αφού νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας βρίσκεται στη φυλακή, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης!

Ο δικηγόρος του Izzadeen μίλησε στο ABC και τόνισε πως ο πελάτης του βρίσκεται στη φυλακή και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να είναι ο δράστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.