Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΕΙΝΑΙ Ο SERIAL KILLER ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ.

taxi2
Θρίλερ στην Καστοριά! Οδηγός ταξί βρέθηκε δολοφονημένος με σφαίρα στο κεφάλι!

 Νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς, στην περιοχή Κορομηλιά, κοντά σε ποτάμι βρέθηκε σήμερα, στις 20:45 το βράδυ, ένας οδηγός ταξί, ηλικίας 52 ετών, φέροντας, κατά πληροφορίες, ένα τραύμα στον κρόταφο, που προήλθε από 45άρι πιστόλι. Για το όπλο ακόμα επιφυλασσόμαστε, όπως επιφυλασσόμαστε και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που για εμάς ούτε έχει διασταυρωθεί και σίγουρα η ενημέρωση της αστυνομίας υποκρύπτει σκοπιμότητες.
Ο άτυχος άντρας βρέθηκε από συγγενείς του, σε απόσταση περίπου 40-50 μέτρων μακριά από το ταξί του.
Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.
Ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η μεθοδολογία στα χτυπήματα στην Κηφισιά και σε αυτό της Καστοριάς είναι  διαφορετική. Δίχως να αποκλείουν το -ακραίο, πάντως- σενάριο του μιμητισμού -να θέλησε,δηλαδή, κάποιος, να μιμηθεί τον δράστη της Κηφισιάς- οι έρευνες των Αρχών στρέφονται περισσότερο στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή σε κάποια άλλη εκδοχή. Τίποτα από όλα αυτά εμείς εδώ στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν τα πιστεύουμε μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, προκειμένου να διεξάγει την έρευνα για τα στοιχεία, ενώ αναζητείται ο δράστης.

Με πληροφορίες από www.kozanimedia.gr - makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.