Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Πόσα βγάζουν οι αδελφές Καρντάσιαν για κάθε ποστάρισμα στα social media


Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο νομίζουμε το να έχεις διαρκώς τη ζωή σου σε κοινή θέα, όπως το σόι Καρντάσιαν που όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, κάποιο μέλος της θα εμφανιστεί...

Σίγουρα πάντως είναι προσοδοφόρο καθώς οι τρεις αδελφές Καρντάσιαν, η «ναυαρχίδα» Κιμ και οι Κόρτνεϊ και Κλόε, λαμβάνουν εξαψήφια ποσά για κάθε χορηγούμενη ανάρτησή τους στα social media. Με άλλα λόγια, μπορεί κάποιοι να εκνευρίζονται με τα «τιτιβίσματά» τους ή να εντυπωσιάζονται πώς το απόλυτο τίποτα κάνει τόσο θόρυβο, εκείνες όμως βλέπουν κάθε φορά τον τραπεζικό τους λογαριασμό να αβγατίζει.

Σύμφωνα με τον Michael Heller, διευθύνοντα σύμβουλο της Τalent Resources, ο οποίος διαχειρίζεται πολλές από τις συμφωνίες τους, κάθε ποστάρισμά τους τους αποφέρει μεγάλα κέρδη και οι χορηγούμενες αναρτήσεις τους στα social media είναι το 24% του εισοδήματός τους!

Η 36χρονη Κιμ έχει πάνω από 95 εκατομμύρια followers και, σύμφωνα με τον Heller, παίρνει μισό εκατομμύριο δολάρια για κάθε καμπάνια. Η 32χρονη Κλόε και η 37χρονη Κόρτνεϊ, με 64,3 εκατ.  και 54,5 εκατ. followers αντίστοιχα βγάζουν περίπου 250.000 δολάρια.

Τα ποσταρίσματά τους περιλαμβάνουν πολύ συχνά αφεψήματα απώλειας βάρους, ροφήματα πρωτεΐνης,  συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και πολλά άλλα. Πάντα, λέει ο Heller, είναι προϊόντα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής τους. «Δεν λένε ναι σε κάθε προσφορά, μόνο σε αυτές που ταιριάζουν στο brand τους. Απορρίπτουν πολλές προτάσεις» εξηγεί ο Heller.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.