Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Θράσος Tσαβούσογλου: «Θα πέρναμε τον Ολλανδό επιτετραμένο από το αυτί και θα τον ρίχναμε στο κελί»

Θράσος Tσαβούσογλου: «Θα πέρναμε τον Ολλανδό επιτετραμένο από το αυτί και θα τον ρίχναμε στο κελί»

Ο Ρούτε δεν είναι έντιμος και αληθινός άνδρας.


Ο Τούρκος ΥΠ.ΕΞ απειλεί και πάλι πως η Άγκυρα θα ακυρώσει την συμφωνία για τους πρόσφυγες.

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο «πόλεμος της τουλίπας» που εδώ και περίπου μια εβδομάδα δεν σταματάει.
Ξεπέρασε τα όρια με τις προκλητικές δηλώσεις του ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος είπε για την νύχτα της κρίσης στην Ολλανδία:
«Αν εκείνο το βράδυ εμείς ως Τουρκία παραβιάζαμε τον νόμο όπως εκείνοι θα καλούσαμε τον επιτετραμένο της Ολλανδίας στο Υπουργείο, θα τον παίρναμε από το αυτί και θα τον ρίχναμε στο κελί».
«Η Άγκυρα μπορεί να ακυρώσει τη συμφωνία για τους πρόσφυγες», απείλησε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Σε δηλώσεις του στο 24 TV, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η «συμφωνία επανεισδοχής άλλωστε είναι άκυρη, αυτή τη στιγμή δεν την εφαρμόζουμε. Αυτοί μας χρονοτριβούσαν. Δεν εφαρμόζουμε την συμφωνία επανεισδοχής και δεν θα την εφαρμόσουμε από δω και πέρα. Δηλαδή το αξιολογούμε. Εάν οι όροι δεν εκπληρωθούν το συντομότερο δεν θα την εφαρμόσουμε ούτε και αυτή. Αυτό είναι στο χέρι μας. Θα πούμε “από σήμερα δεν την εφαρμόζουμε” και θα τελειώσει. Εμείς μπορούμε να την σταματήσουμε μονομερώς».
«Δεν είναι έντιμος και αληθινός άνδρας. Ο Ολλανδός πρωθυπουργός ψεύδεται. Δεν είναι έντιμος. Πίστευα ότι ήταν πραγματικός άνδρας. Καθίσαμε μαζί του και διαπραγματευτήκαμε τη συμφωνία για το Προσφυγικό», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.