Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Παρέα με τους Ομπάμα γευμάτισε ο Μπόνο στη Νέα Υόρκη, Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ με τη σύζυγό του και ο τραγουδιστής των U2 απόλαυσαν το γεύμα τους σε ιδιωτικό δωμάτιο, σε εστιατόριο στο Μανχάταν

Βίντεο: Παρέα με τους Ομπάμα γευμάτισε ο Μπόνο στη Νέα Υόρκη
Πήγε σε πανάκριβο εστιατόριο και οι χορηγοί του σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν. Αναπολούν τις στιγμές που σήκωναν το τηλέφωνο και έσπερναν τον Ομπάμα να τους κάνει χάρες.
Για όσους δεν το ξέρουν το πρώτο πράγμα που κατήργησε ο Τραμπ είναι το Lobbying. Αυτός είναι ο λόγος που κανείς δεν τον υποστηρίζει. Ο Φλυν που έδιωξε παραδέχτηκε ότι πήρε $500,000 για να προωθήσει τα συμφέροντα τις Τουρκίας!
Φυσικά αυτά είναι ψίχουλα μπροστά π.χ στους Κλίντον.  Γενικά όλοι οι πολιτικοί βγάζουν εκατομμύρια από αυτό. Ο Ομπάμα είναι πολύ καλός ομιλητής και επειδή είναι μαύρος έχει κάλυψη. 

Στην ουσία πάντως οι μαύροι ζουν χειρότερα από πριν και η μεσαία τάξη υποφέρει εφιαλτικά. Αν ήταν μάγκας ας πήγαινε να φάει στο Harlem και να μας δείξει την πρόοδο! Με το που τελείωσε την θητεία μια στο resort του Μπράνσον είναι, μια στην Χαβάη σε καμία έπαυλη, μετά φαγητό park avenue κλπ. Δεν τον είδαμε να πηγαίνει σε καμία γειτονιά στο Σικάγο που την άφησε στην μοίρα της ούτε σε κάνα Ντιτρόιτ! Τώρα χαβαλές με το ρουφιανάκι του Σόρος, τον Μπόνο.

 8 χρόνια ψέματα και ταξιδάκια εκατομμυρίων ήταν. Αιματοκύλισε την Μέση Ανατολή, θυσίασε την Ελλάδα στα μνημόνια, σακάτεψε την  Ουκρανία και ονειρεύεται νέα μεγαλεία. Ο μόνος πρόεδρος που έβαλε όλο του το σόι στον Λευκό Οίκο. Ο μόνος πρόεδρος που δεν μπορεί να δεχτεί ότι τελείωσε μια για πάντα από τον Λευκό Οίκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.