Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Τούρκοι μισθοφόροι για πόλεμο των πόλεων στην Ελλάδα VIDEO

ΒΙΝΤΕΟ: Τούρκοι μισθοφόροι για πόλεμο των πόλεων στην Ελλάδα

Ρεπορτάζ που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη

Ενώ τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Αιγαίο, τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για παρακρατικές οργανώσεις που εκτελούν διαταγές του τούρκου προέδρου Ερντογάν, ετοιμάζοντας βίαια ανάδειξη του Ισλάμ σε όλον τον πλανήτη.

Μία από αυτές είναι η Σαντάντ, τη οποία ο αρχηγός φανατικός ανθέλληνας και μουσουλμάνος.
Όπως μεταδίδεται, η Σαντάτ αποτελείται από μέλη του ISIS και της Αλ Κάιντα, έχοντας παντού πράκτορες, ειδικά ανάμεσα σε «πρόσφυγες και μετανάστες».
Ο ουσιαστικός ιδρυτής της είναι το ΑΚΡ, το κόμμα του Ερντογάν. Αρχηγός της, ο ανθέλληνας φανατικός ισλαμιστής απόστρατος αξιωματικός Αντνάν Τανριβέρντι.
Στόχος, να δημιουργήσει, μεταξύ άλλων, αλλεπάλληλα επεισόδια στο Αιγαίο, τύπου Ίμια, προβλήματα στην Θράκη αλλά ταυτόχρονα και ανορθόδοξα χτυπήματα και σαμποτάζ σε αστικό περιβάλλον.
Ναι καλά ακούσατε! Στόχος είναι να χτυπήσει και μέσα σε πόλεις, ειδικά σε ζωτικής σημασίας σημεία και το μυαλό πάει αμέσως στην αξιοποίηση των ορδών μουσουλμάνων που έχουν κατακλύσει την χώρα, σταλμένες από την Τουρκία, φυσικά βάσει σχεδίου.
Όπως έγραψε στο twitter Τούρκος πληροφοριοδότης, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι στην πραγματικότητα ένας μυστικός ιδιωτικός στρατός.
Κύριο σκοπός της εταιρείας, όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ είναι να βοηθήσει το Ισλάμ να λάβει τη θέση του μέσα στις υπερδυνάμεις του κόσμου.


Η εταιρεία έχει άμεσες σχέσεις με την Αλβανία και την Βοσνία, με στόχο να τις καταστήσει δορυφόρους της Τουρκίας.
Επιπλέον, έχει δημιουργήσει ερείσματα σε όλα σχεδόν τα μουσουλμανικά κράτη στη νοτιοανατολική γειτονία, μετά τις Αραβικές επαναστάσεις του 2011, προσφέροντας στρατιωτική βοήθεια κάθε είδους σε 22 μουσουλμανικές χώρες.
Τουρκικές πηγές υποστηρίζουν ότι η παρακρατική αυτή οργάνωση έπαιξε κρίσιμο ρόλο εκείνο το βράδυ του πραξικοπήματος, οργανώνοντας και κατευθύνοντας οπαδούς του Ερντογάν, όπως θα μπορούσε κάλλιστα να κατευθύνει και μετανάστες στην Ελλάδα.
Στην φωτογραφία βλέπετε το κτήριο της SADAT στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της Ρωσίας στον ΟΗΕ, η εταιρεία εκπαίδευσε και εξόπλισε τους τζιχαντιστές απέναντι στο καθεστώς Ασαντ στον πόλεμο της Συρίας, που δημιούργησε χιλιάδες πρόσφυγες, οι οποίοι μαζί με παράνομους μετανάστες στάλθηκαν στην Ελλάδα.

Η δράση της εταιρείας, έτσι όπως αυτή αποτυπώνεται σε απόρρητα έγγραφα, καθιστά σαφές ότι θα μπορούσε να αποβεί ιδιαίτερα επιζήμια για την Ελλάδα, καθώς ο Αντνάν Τανρίβερντι είναι εκείνος που προωθεί θερμά επεισόδια τύπου Ιμίων σε πάνω από 100 βραχονησίδες στο Αιγαίο, ενώ επιμένει στην απομάκρυνση του Ελληνικού Στρατού από την Κω και την παραδειγματική τιμωρία της χώρας μας γιατί δεν παρέδωσε ως όφειλε τους οκτώ αξιωματικούς.
Οι απόρρητες ρωσικές εκθέσεις χαρακτηρίζουν τη SADAT «παραστρατιωτική ομάδα, η οποία έχει ως στόχο να αποσταθεροποιεί χώρες». Είναι αξιοσημείωτο ότι το ίδιο ισχυρίζεται και η Τουρκία. Οπως γράφει άλλωστε η ίδια η SADAT στην ιστοσελίδα της, «στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων μας παρέχουμε εκπαίδευση ανορθόδοξου πολέμου σε αστικό περιβάλλον, καθώς και εκπαίδευση σε τεχνικές συλλογής πληροφοριών, ψυχολογικού πολέμου, σαμποτάζ, επιδρομών, παγίδευσης, αλλά και πολιτικών δολοφονιών».
Τα σχόλια δικά σας!!!                     
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.