Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Εταιρεία με τρία χιλιάρικα τζίρο, «βρήκε» δάνειο 110 εκατ. σε μια νύχτα Και αγόρασε το «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»


Αρ.Πρ.:760/25.04.17
ΠΡΟΣ ΤΟN ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
Δεν έχει προηγούμενο το σκάνδαλο με την μεταβίβαση του «Ερρίκος Ντυνάν». Όσα σκάνδαλα και αν έχουν γίνει στην Ελλάδα έως σήμερα, αφορούσαν τουλάχιστον υπαρκτές εταιρείες. Siemens, Thyssenkrupp, δηλαδή παρανομία με όνομα. Αυτό που συμβαίνει όμως με το «Ερρίκος Ντυνάν», όπως αποκαλύπτεται, είναι πραγματικά αδιανόητο αφού κανένας και Έλληνας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε. που δεν βρισκόταν πουθενά, θα ήταν η μετονομασία μιας «εταιρείας – φάντασμα», στα χαλκεία της τραπεζικής διαπλοκής.
Διαβάζουμε στο διαδίκτυο ότι επρόκειτο για μια εταιρεία που δεν διέθετε ούτε έναν εργαζόμενο και που δήλωσε τζίρο μόλις 3.000 ευρώ για το 2013. Και όμως βρέθηκε από το επιχειρηματικό «πουθενά» ξαφνικά με «ζεστά» 110 εκατομμύρια Ευρώ για να χτυπήσει πλειστηριασμό εταιρείας με υποχρεώσεις 300 εκατομμυρίων!
Επειδή, από την πρώτη στιγμή το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος κατήγγειλε στη Βουλή τα σκάνδαλα του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, αλλά οι Υπουργοί της Κυβέρνησης ΣαμαροΒενιζέλου έκαναν τους ανήξερους και τους αδαείς.
Επειδή, κατά τους νομικούς του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος ίσως και να έχουν διαπραχθεί σωρεία κακουργηματικών πράξεων και τέλος επειδή ήδη αποφάσισε η Βουλή την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής, όπου στο σκεπτικό της πρότασης του Πρωθυπουργού εμπεριέχει και το σκάνδαλο «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ».
Καλείσθε να απαντήσετε:
1ον Γνωρίζετε ναι ή όχι ότι αγόρασε το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», μια εταιρεία με κύκλο εργασιών τρεις χιλιάδες ευρώ και χωρίς κανένα εργαζόμενο καθώς επίσης γνωρίζετε ότι «βρήκε» 110 εκατ. ευρώ δάνειο αυτή η ίδια «εταιρεία φάντασμα» και εάν ναι, τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα ώστε να ανατραπεί το καθεστώς της ανομίας που νέμεται τον κρατικό πλούτο, και γιατί δεν φανερώνεται στη Βουλή το απόρρητο έγγραφο της συνεργασίας;
2ον Γιατί δεν ζητήσατε να γίνει ΕΔΕ για όσα υπηρεσιακά πρόσωπα συνήργησαν και έβαλαν την υπογραφή τους στο μέγα αυτό σκάνδαλο και τέλος πάντων έστω και τώρα τι προτίθεστε να πράξετε και τέλος θα ζητήσετε να ασχοληθούν οι αρμόδιες δικαστικές και ελεγκτικές αρχές (Εισαγγελέας Αρείου Πάγου, Οικονομικοί Εισαγγελείς, Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Επιθεωρητές Υγείας, Οικονομικοί Εισαγγελείς, ΚΕΦΟΜΕΠ) με το συγκεκριμένο ζήτημα;


Ο ερωτών βουλευτής
Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

nikosnikolopoulos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.