Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Αστυνομική επιχείρηση, για την απελευθέρωση 16 ανθρώπων, που κρατούνταν όμηροι στη Θεσσαλονίκη ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 3 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ, ΕΚΒΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

post-feature-image
Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις αρπαγών και εκβιάσεων σε βάρος παράτυπων αλλοδαπών.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 21, 26 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης για εγκληματική οργάνωση, παράνομη βία, εκβίαση, αρπαγή και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία 27χρονου αλλοδαπού, ότι μέλη κυκλώματος διακινητών κρατούσαν παράνομα τον ίδιο και άλλους αλλοδαπούς σε αγροτική περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, από τους οποίους απαιτούσαν εκβιαστικά να καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ έκαστος, για να τους αφήσουν ελεύθερους.
Στο πλαίσιο της έρευνας, βραδινές ώρες του Μ. Σαββάτου(15-04-2017), πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικία σε αγροτική περιοχή της Θέρμης, εντός της οποίας βρέθηκαν δεκαέξι (16) παράτυποι αλλοδαποί, εκ των οποίων (3) ανήλικοι, καθώς και οι τρεις δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.
 olathessaloniki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.