Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ! Έκρηξη κοντά σε κομβόι – Σκληρές εικόνες 18 ΑΝΩ - 50 NEKΡΟΙ ΚΑΙ 150 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΤΡΑΜΠ Oι προστατευόμενοι του τρομοκράτες με καμικάζι τίναξαν στον αέρα λεωφορεία με γυναικόπαιδα κατά την εκκένωση πόλεων στη Συρία ΒΙΝΤΕΟ Η Τουρκία επιχειρεί ν΄απαγάγει με ασθενοφόρα τα θύματα.ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ …

syria09_473_355
Δεκάδες νεκροί εικόνες Αποκάλυψης στη Β Συρία κυρίως  γυναικόπαιδα. Δεν συγκλονίζεται η διεθνής κοινότητα, δεν σοκάρεται ο τύπος….200 νεκρούς και τραυματίες δίνει το καθ ύλην αρμόδιο τοπικό μέσο.Τουλάχιστον 50 νεκροί στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα και 150 τραυματίες διευκρινίζει…..



Ενώ αντίθετα η Δύση σκεπάζει το γεγονός…..
 »Τουλάχιστον 24 άτομα σκοτώθηκαν το Σάββατο όταν ένας καμικάζι ισλαμιστής ανατινάχθηκε με παγιδευμένο όχημα κοντά στην συριακή πόλη του Χαλεπίου  κατά λεωφορείων που μετέφεραν πολίτες και μαχητές φιλοκυβερνητικούς κατά την εκκένωση αναφέρει το φιλοαντιπολιτευόμενο  μέσο με έδρα το Λονδίνο (OSDH). »
« Ο καμικάζι οδηγούσε μια καμιονέτα που μετέφερε βοήθεια σε τρόφιμα κι ανατινάχθηκε κοντά στα  75 λεωφορεία » που είχαν σταματήσει στην Rachidine, τομέα που ελέγχουν οι  τρομοκράτες στα δυτικά του Χαλεπίου ανακοινώνει  το OSDH,διευκρινίζοντας ότι υπήρχαν  « πολλοί δεκάδες τραυματίες ».
Για εκατόμβη θυμάτων κάνουν λόγο τα φιλοκυβερνητικά μέσα για 39 παιδιά μεταξύ των θυμάτων.
Στο εσωτερικό τους αυτά τα λεωφορεία θα μετέφεραν 5.000 άτομα κατά την εκκένωση από τις αποκλεισμένες  πόλεις Foua και Kafraya μετά από συμφωνία.

Ο ανταποκριτής του AFP στην Rachidine είδε πολυάριθμα πτώματα κάποια απανθρακωμένα κυρίως παιδιών μέλη ακρωτηριασμένα.
Είδε άτομα σε κατάσταση πανικού.Η κρατική συριακή τηλεόραση αναφέρει το αυτονόητο ότι δηλ. « τρομοκρατικές οργανώσεις », ευθύνονται γι αυτήν την « επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο». Οι μαχητές κια οι πολίτες των πόλεων  Foua και Kafraya μετά την εκκένωσή τους θα κατευθύνονταν με τα λεωφορεία μέσω Χαλεπίου σε Δαμασκό και την επαρχία της Λαττάκειας.

Όμοίως μέσω Χαλεπίου οι τρομοκράτες και οι οικογένειες τους που εκκενώθηκαν από  τις πόλεις  Madaya και Zabadani της περιφέρειας Δαμασκού θα πήγαιναν προς το Idleb.
Αλλά λόγω διαφωνιών που προέκυψαν τα άτομα που εκκενώθηκαν από  Foua και Kafraya μπλοκαρίστηκαν από την Rachidine ενώ κάποια μέρη από  Madaya και Zabadani περίμεναν ακόμη στη Ramoussa, τομέα που ελέγχει ο στρατός στο δυτικό Χαλέπι.
Γίνονταν εκκλήσεις σε συριακή κυβέρνηση και Ερυθρά Ημισέληνο να στείλει ασθενοφόρα για διακομιδή των θυμάτων.Επειδή την περιοχή ελέγχεται από τους τρομοκράτες  αυτό δεν κατέστη δυνατόν και η οργάνωση Ahrar al Sham επιχείρησε ν΄απαγάγει τους φιλοκυβερνητικούς πολίτες και να τους οδηγήσει στην Τουρκία που έστειλε δεκάδες ασθενοφόρα. Φαίνεται για οργανωμένο σχέδιο με ανάμειξη της Άγκυρας.
Τώρα είσοδος 17 ασθενοφόρων για να μεταφέρουν τους εναπομείναντες τραυματίες ή νεκρούς προς ελέυθερο Χαλέπι.
Υπάρχει συγκεχυμένο κλίμα για την τύχη τραυματιών.Γίνονται εκκλήσεις οι επιβάτες των κονβόι χρήζουν επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.