Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Προκαλούν οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ: «Πετάξαμε τους Έλληνες στην θάλασσα όπως το 1922» (εικόνες) ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Όπως αναμένονταν το «σκούπισμα» του Παναθηναϊκού από την Φενερμπαχτσέ οι Τούρκοι το χρησιμοποίησαν για εθνικιστικούς λόγους και έτσι οι οπαδοί της τουρκικής ομάδας ισχυρίζονται ότι «πέταξαν τους Έλληνες στην θάλασσα»
Το σκίτσο δεν είναι τυχαίο καθώς αναφέρεται στον καιρό της μικρασιατικής καταστροφής όταν και πάλι οι Τούρκοι θεωρούν ότι μας πέταξαν στην θάλασσα.
Όλοι γνωρίζουν τι έγινε μετά όταν 1.000.000 Έλληνες της Μικράς Ασίας εξολοθρεύθηκε και άλλο 1.500.000 ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ζωή του.
Οι Τούρκοι οπαδοί ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στη χθεσινή (25/4) αναμέτρηση, κρατώντας σημαίες της Φενέρμπαχτσε και της Τουρκίας.
Παρόμοιο κλίμα αναμένεται σήμερα και στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές Πίλσεν αν και οι πιθανότητες να κλάψουν οι οπαδοί της Εφές είναι σαφώς περισσότερες καθώς ο Ολυμπιακός έχει εμφανιστεί αλλοπρόσαλος στην έδρα του και ιδιαίτερα δυνατός στα εκτός έδρας παιχνίδια.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.