Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Παλαιστίνιος έσφαξε 25χρονη Βρετανίδα τουρίστρια σε βαγόνι τρένου στα Ιεροσόλυμα

Παλαιστίνιος έσφαξε 25χρονη Βρετανίδα τουρίστρια σε βαγόνι τρένου στα Ιεροσόλυμα
Παλαιστίνιος μαχαίρωσε και σκότωσε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, σε βαγόνι του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στα Ιεροσόλυμα, μια 25χρονη Βρετανίδα τουρίστρια, ενώ τραυμάτισε και δύο ακόμα επιβάτες, η μία έγκυος, πριν συλληφθεί.
Σύμφωνα με τα ισραηλινά Μέσα, η 30χρονη έγκυος έπεσε κάτω κατά τη διάρκεια της επίθεσης και φέρει τραύματα στο στομάχι της, ενώ ο άλλος τραυματίας, ένας 50χρονος, τραυματίστηκε ενώ προσπαθούσε να απομακρυνθεί από την επίθεση.
Το μαχαίρωμα πραγματοποιήθηκε στις 12.45 τοπική ώρα μέσα στο βαγόνι του τρένου κοντά στην Πύλη Τζαφά της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ.
Οι άνθρωποι των Πρώτων Βοηθειών προσπάθησαν να κρατήσουν ζωντανή την 25χρονη που δέχτηκε τα φονικά χτυπήματα αλλά εξέπνευσε τελικά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.
Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές.
Σύμφωνα με την ισραηλινή Αστυνομία είναι ο 57χρονος Τζαμέελ Ταμίνι, κάτοικος Ιεροσολύμων, από τη συνοικία Ρας Αλ Αμούντ.
Σύμφωνα με τις ισραηλινές Αρχές, ο άνδρας που πραγματοποίησε την επίθεση έχει ιστορικό εγκληματικής συμπεριφοράς και ψυχασθένειας.
«Ο άνδρας που διέπραξε την επίθεση είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει νωρίτερα φέτος καταπίνοντας ένα ξυραφάκι, ενώ το 2011 είχε καταδικαστεί για διάπραξη άθλιων πράξεων εις βάρος της κόρης του», ανέφερε εκπρόσωπος των ισραηλινών Αρχών και συνέχισε:
«Αυτή είναι μία από τις πολλές περιπτώσεις όπου ένας Παλαιστίνιος που έχει προσωπικά θέματα επιλέγει να πραγματοποιήσει μια τρομοκρατική επίθεση για να βρει ανακούφιση από τα προβλήματά του».
 tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.