Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Πρακτόρες που υπηρετούν τους τραπεζίτες όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Assad είναι «σχιζοφρενής»

Πρακτόρες που υπηρετούν τους τραπεζίτες όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Assad είναι «σχιζοφρενής»
Ο ΟΗΕ, το Αμερικάνικο State Department , η Εκπρόσωπος Υποθέσεων Εξωτερικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης Mogherini, o Πρόεδρος της Γαλλίας Hollande, η Πρωθυπουργός της Αγγλίας May , το Ισραήλ, το περιοδικό Economist των Rothschild .. επιμένουν με τις ίδιες ακριβώς λέξεις ότι «υπεύθυνος» για την επίθεση με χημικά σε άμαχους στη Συρία είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Συρίας Assad.Αυτή η επιεικώς γελοία , εξωφρενική κι απόλυτη συμφωνία απόψεων όλων αυτών των κλόουν και πρακτόρων που υπηρετούν τους τραπεζίτες , με τη βοήθεια των ΜΜΕ, έχει σκοπό να μας πείσει ότι ο Assad είναι άλλος ένας «σχιζοφρενής» που σκοτώνει τους συμπατριώτες του.
Οι πηχυαίοι τίτλοι γεμάτοι σιγουριά στο 100% δεν θέλουν να αφήσουν ούτε έναν άνθρωπο στον πλανήτη να σκεφτεί διαφορετικά … για την ακρίβεια …δεν θέλουν κανέναν να σκεφθεί λογικά. Γιατί αν σκεφτόμασταν λογικά … ο κόσμος δεν θα ήταν αυτό που είναι τώρα.
Κάπου στα ψιλά γράμματα λοιπόν …αυτά που οι περισσότεροι δεν διαβάζουν … προσπαθεί να αναδειχθεί η λογική μέσα από τα λόγια του Σύριου Υπουργού Εξωτερικών:Πρακτόρες που υπηρετούν τους τραπεζίτες όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Assad είναι «σχιζοφρενής»2«Δεν χρησιμοποιούμε χημικά εναντίον των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους, θα τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον των δικών μας ανθρώπων;»
Πόσο πιο απλά να το θέσει κανείς; Δεν έριξαν χημικά στους κανιβάλους και στους αποκεφαλιστές που ρήμαξαν τη Συρία και θα τα έριχναν σε άμαχους κι άοπλους πολίτες;
Είχε ανάγκη από ένα τέτοιο έγκλημα η κυβέρνηση Άσαντ ή μήπως
Πρακτόρες που υπηρετούν τους τραπεζίτες όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Assad είναι «σχιζοφρενής»4άλλοι χρειάζονται τέτοια προκατασκευασμένα εγκλήματα για να νομιμοποιήσουν τις δικές τους απρόκλητες και παράνομες επιθέσεις εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους;
Καταλαβαίνετε πόσο μεγάλο, πόσο ισχυρό και τι έλεγχο έχει αυτό το Σύστημα απέναντι στο τι ξέρουμε και πως αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα.

Πρακτόρες που υπηρετούν τους τραπεζίτες όσοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Assad είναι «σχιζοφρενής»3Καταλαβαίνουμε γιατί γεράσαμε πριν μάθουμε ότι η Τράπεζα της Ελλάδας είναι ιδιωτική Α.Ε και καταλαβαίνουμε γιατί γεράσαμε χωρίς να ακούσουμε κανέναν να αναφέρει το θέμα στη Βουλή ή έστω να ψελλίσει το όνομα των Rothschild.
Ας ξανακούσουμε την περίφημη ομιλία του Κένεντυ για τις μυστικές εταιρίες που αναφερόταν δήθεν σε κομμουνιστές αλλά που η περιγραφή της ισχύος αυτών των παρασκηνιακών κέντρων εξουσίας μόνο με κομμουνιστές δεν είχε σχέση.
 
 Ο Κένεντι μιλάει για την ύπαρξη ενός παρακράτους το οποίο δρούσε από εκείνη την εποχή με «μυστικούς όρκους» και «μυστικές διεργασίες», όπως αναφέρει επί λέξη.
«Βρισκόμαστε παγκοσμίως αντιμέτωποι με μια μονολιθική και αδίστακτη συνωμοσία η οποία χρησιμοποιεί μυστικά τεχνάσματα για να διευρύνει τη σφαίρα επιρροής της», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ και συνεχίζει:
«Εξαπλώνεται μέσω μυστικών συνεργατών μάλλον, παρά απροκάλυπτα, ανατρέπει καθεστώτα μάλλον, παρά προωθεί ψηφοφορίες, εκφοβίζει μάλλον, παρά τιμά το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής…».

«Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο έχει επιστρατεύσει μεγάλο αριθμό ανθρώπινων και υλικών πόρων μέσα στο οικοδόμημα μιας σφιχτοδεμένης, εξαιρετικά αποδοτικής μηχανής που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές λειτουργίες αλλά και ευφυΐα.
«Οι προετοιμασίες της κρύβονται και δεν δημοσιεύονται. Τα λάθη της θάβονται Δεν δημοσιεύονται. Οι διαφωνούντες με αυτά σιωπούν εντέχνως και δεν επιβραβεύονται. Καμία δαπάνη δεν αμφισβητείται, καμιά φήμη δεν τυπώνεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται. »
Ο Κένεντι μιλά για ένα σύστημα εξουσίας που στρατολογεί ανθρώπους και συγκεντρώνει τον παγκόσμιο πλούτο καταστέλλοντας κάθε αντίθετη φωνή και στην ομιλία του ζητά από τα Μέσα Ενημέρωσης να τον βοηθήσουν και να ενημερώσουν τον λαό για αυτό το σκοτεινό σύστημα διακυβέρνησης.
 
grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.