Η αγάπη τους για τα δίκυκλα και την ταχύτητα τους οδήγησε στον θάνατο
Σκληρό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για δύο νεαρά παιδιά, ηλικίας 17 και 19 ετών, σήμερα αργά το βράδυ στα Χανιά, καθώς συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο!
Η αγάπη τους για τα μηχανάκια αποτυπώνεται στις αναρτήσεις που είχαν αναρτήση στο Facebook, η αγάπη τους αυτή όμως τους οδήγησε στον θάνατο τους.
Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, είχε ανάρτηση την παρακάτω φωτογραφία που αναφέρει: "Βρες αυτό που αγαπάς και άστο να σε σκοτώσει"
Σε διαφορετική φωτογραφία από την πλευρά του 17χρονου "αγγαλιάζει" την μηχανή του και αστειευόμενος γράφει "χρόνια πολλά" θέλοντας έτσι να δείξει την αγάπη του προς το δίκυκλο που του στέρησε την ζωή
Ενώ σε μια άλλη αναφέρει "Οι καλύτεροι οδηγοί είναι. Τα άτομα που δεν έχουν δίπλωμα;)". Να σημειωθεί ότι ο άτυχος νέος στο παρελθόν είχε χάσει τον πατέρα του.
Ανακοίνωση του ΑΟ Παλαιοχωρας που θα έπαιζε σήμερα με τον Μινώταυρο (οι Νέοι Μινωταύρου που έπαιζε το παιδί ειναι θυγατρική ομάδα του Μινωταύρου)
Ο σημερινός αγώνας για την ομάδα μας εναντίον του Μινώταυρου στο γήπεδο Μουρνιων αναβάλλεται λόγω του τραγικού θανάτου ενός 17χρονου παιδιού και ποδοσφαιριστή των Νέων Μινωταύρου.
Η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Παλαιοχώρας,εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στις ομαδες του Μινώταυρου που ήταν μέλος ο άτυχος νέος.

flashnews.gr