Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η εξόντωση των Τζιχαντιστών στην Συρία απο την Ρωσία εξόργισε την συμμαχία της Νέας Τάξης


ΗΠΑ στον ΟΗΕ: Έχουμε προετοιμαστεί για μεγαλύτερη δράση στη Συρία
Προειδοποίηση σχετικά με το ενδεχόμενο νέας επέμβασης στη Συρία απηύθυνε η Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
«Είμαστε προετοιμασμένοι για μεγαλύτερη δράση στη Συρία, αλλά ελπίζουμε να μη χρειαστεί» είπε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα πρέσβειρα όταν πήρε τον λόγο.

«Οι ΗΠΑ έκαναν ένα πολύ μετρημένο βήμα, που ήταν "πλήρως δικαιολογημένο" όταν εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον της βάσης, σε αντίδραση για την πολύνεκρη επίθεση με τοξικά αέρια στην επαρχία Ιντλίμπ» τόνισε η Νίκι Χέιλι σημειώνοντας στη συνέχεια: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μείνουν άπραγες όταν χρησιμοποιούνται χημικά όπλα. Είναι ζωτικό εθνικό συμφέρον μας να αποτρέψουμε τη διάδοση και τη χρήση των χημικών όπλων».

Σημειώνεται, πως το Συμβούλιο του ΟΗΕ συνεδριάζει εκτάκτως με στόχο επί τάπητος να θέσει τις επιδρομές που εξαπέλυσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος) οι ΗΠΑ εναντίον της Συρίας.

Τη σύγκληση του συμβουλίου ζήτησαν η Βολιβία και η Μόσχα καταγγέλλοντας τα αμερικανικά πλήγματα ως μια «επίθεση εναντίον ενός κυρίαρχου κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.