Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Τι να της πεις τώρα...; Η Τασία έκανε παράπονα για την ΕΡΤ: Γιατί βάλατε εκπομπή Ενόπλων Δυνάμεων; ΒΙΝΤΕΟ


Αναφορά στην εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων «Με αρετή και τόλμη» που ξεκίνησε ξανά στην ΕΡΤ, έκανε η Τασία Χριστοδουλοπούλου με ερώτηση της προς τον Λάμπη Ταγματάρχη.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις ετήσιες οικονομικές εκθέσεις της ΕΡΤ, η πρόεδρος της επιτροπής αναρωτήθηκε προς τον στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ «Κάνατε κάποια μέτρηση και την βάλατε ή ήταν εντολή από κάποιον υπουργό και την υλοποιήσατε;».

Εν συνεχεία έκανε και παράπονα για τα πολλά αθλητικά που προβάλλουν τα κρατικά κανάλια.

«Επειδή παρακολουθώ την ΕΡΤ και ως τηλεθεατής ήθελα να σας ρωτήσω γιατί τόσα πολλά αθλητικά; Και μάλιστα ταυτόχρονα», είπε η πρόεδρος της Επιτροπής απευθυνόμενη στον κ. Ταγματάρχη.

«Είναι δυνατόν την ίδια στιγμή όλα τα κανάλια της ΕΡΤ να δείχνουν αθλητικά; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται και θέλουν να δουν κάτι άλλο», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Και ΕΡΤ1 και ΕΡΤ2 ειδικά κάτι Κυριακές και Τετάρτες μεταδίδουν αυτό το ζήτημα. Έχετε κάνει κάποια μέτρηση ότι με τις συγκεκριμένες επιλογές των αθλητικών έχουμε ως Δημόσια Τηλεόραση μεγαλύτερη θεαματικότητα;».
 
 
 Πηγή βίντεο: enikos - thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.