Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΛΙΒΑΝΕΖΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: «ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Κυριολεκτικά έξαλλοι φέρονται οι κυβερνητικοί προάγοντες στην Άγκυρα από την δήλωση του Λιβανέζου υπουργού Τουρισμού, Avadis Kaydanyan, ότι είναι ευτυχισμένος που βλέπει την Τουρκία να διαλύεται ενώ απέτρεψε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο τους Λιβανέζους να πάνε για τουρισμό στην χώρα αυτή γιατί θα μπλεχτούν σε πολύ επικίνδυνες περιπέτειες.

Ο Λιβανέζος υπουργός είναι αρμενικής καταγωγής και όπως φαίνεται και όπως τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, εξέφρασε τα αισθήματα του που είναι απόρροια της μεγάλης γενοκτονίας που υπέστησαν οι Αρμένιοι από τους Τούρκους στις αρχές του εικοστού αιώνα.
Σημειωτέον ότι πολλοί Αρμένιοι που κατάφεραν και διέφυγαν από τις σφαγές κατέφυγαν νότια στον Λίβανο, όπου σήμερα υπάρχει μια μεγάλη αρμενική μειονότητα γύρω στις 300.000 και γι αυτό εκπροσωπείται και στην λιβανέζικη κυβέρνηση..
Μιλώντας σε μια τηλεοπτική εκπομπή με μεγάλη θεαματικότητα στον Λίβανο και σχολιάζοντας την τουρκική επικαιρότητα και αναφερόμενος στον τουρισμό, κυριολεκτικά έσταξε «δηλητήριο» για τους Τούρκους και την χώρα τους.
Σκεφτείτε αν αυτά τα… έλεγε Έλληνας υπουργός! Αλλοίμονο μας!
 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.