Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Περιπετειώδης άφιξη για το Άγιο Φως στην Κύπρο


Ένα ατύχημα σταμάτησε την πτήση που θα μετέφερε το Άγιο Φως από το Τελ Αβίβ στην Κύπρο. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο το αεροσκάφος δεν θα κάνει την πτήση, λόγω του ότι κρίθηκε μη ασφαλές να ταξιδέψει. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αεροσκάφος αναχώρησε από το αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να πάρει το Άγιο Φως από το Τέλ Αβίβ και να το μεταφέρει στην Κύπρο.
Μέχρι πριν από λίγο:
Οι αρμόδιες Αρχές βρίσκονται σε συζητήσεις για να εξευρεθεί εναλλακτικός τρόπος μεταφοράς για το Άγιο Φως καθώς, όλα τα ιδιωτικά αεροσκάφη είναι κατειλημμένα και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετο πονοκέφαλο. 
Το Sigmalive επικοινώνησε με τον Έξαρχο που είναι αρμόδιος για τη μεταφορά, ο οποίος ενημέρωσε ότι ενώ όλα ήταν έτοιμα για την πτήση του αεροσκάφους από το Τελ Αβίβ προς την Κύπρο, το αεροσκάφος κατευθυνόταν προς τον δίαυλο απογείωσης, όταν συγκρούστηκε με όχημα που βρισκόταν κοντά στο δίαυλο. Από τη σύγκρουση δημιουργήθηκε πρόβλημα στον τροχό του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα οι αρχές να θεωρήσουν ότι δεν θα ήταν ασφαλές να γίνει η πτήση με το εν λόγω αεροσκάφος. 
Οι Αρχές συνεχίζουν τις μεταξύ τους διαβουλεύσεις καθώς σε λίγες μόνο ώρες, η Ανάσταση θα πρέπει να φέρει το Άγιο Φως σε όλους τους πιστούς.

 sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.