Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η Αλήθεια που παραμένει ακόμη κρυμμένη

Η Αλήθεια που παραμένει ακόμη κρυμμένη

Ο Ιησούς Χριστός όταν έζησε ανάμεσά μας, αποκάλυψε την Αλήθεια στους ανθρώπους. 

Η διδασκαλία Του, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας δεν έχουμε σήμερα στα χέρια μας, ήταν μεγάλη, και περιλάμβανε πλήθος αποκαλύψεων.
Θα μπορούσαμε να πούμε με όσα στοιχεία έχουμε στην διάθεσή μας ότι σε γενικές γραμμές :

1) Αποκάλυπτε το ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και προσωρινός και αποτελεί ένα πεδίο δοκιμασιών για εμάς. Αποκάλυπτε επίσης την ύπαρξη του αληθινού φωτεινού κόσμου που βρίσκεται έξω από αυτό το ψεύτικο σύμπαν που αντιλαμβανόμαστε.
2) Πληροφορούσε τον καθένα μας, για το ότι είναι ένα αθάνατο πλάσμα με ασύλληπτες ικανότητες που λόγω εσφαλμένης επιλογής έφτασε να ζεί δοκιμαζόμενος μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα, ελέγχοντας ένα απόλυτα μειωμένων δυνατοτήτων σώμα, φυλακισμένος στον κόσμο αυτό της ύλης δίχως να γνωρίζει κάν το ποιός είναι.
Πρίν έρθουμε στον ψεύτικο αυτό κόσμο μας θύμισε οτι ζούσαμε στον πραγματικό κόσμο του Τριαδικού Θεού, εκεί δημιουργηθήκαμε, εκεί ανήκουμε. Ωστόσο κάποια στιγμή γίναμε επικίνδυνοι για τον κόσμο εκείνο τον αμόλυντο και φωτεινό και πλέον βιώνουμε ένα τεστ συνειδήσεως στον κόσμο αυτό. Για να μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο αυτό έχουμε ένα μέσω αλληλεπίδρασης που δεν είναι άλλο παρά το απόλυτα μειωμένων δυνατοτήτων ζωώδες υλικό σώμα που ελέγχουμε με το νού μας.
3) Έδινε επίσης τον τρόπο να μεταβεί ένας άνθρωπος απο τον κόσμο αυτό τον ψεύτικο, στον αληθινό φωτεινό κόσμο Του, των αναρίθμητων ουρανών (συμπάντων) όπου κάποτε ζούσε και έφυγε.
4) Αποκάλυπτε το ποιός είναι ο άρχοντας και δημιουργός του κόσμου αυτού,ο κάποτε αρχάγγελος του φωτός Σαμαέλ, που μετά την πτώση του έμεινε γνωστός στα αρχαία κείμενα και ώς Γιαχβέ και Γιαλνταμπαόθ ή πολύ πιο απλά στους θρύλους των ανθρώπων, Διάβολος και Σατανάς. Πνευματικό πλάσμα με πολύ μεγάλη γνώση και τρομερές δυνάμεις, ασύλληπτες για τα τωρινά μας δεδομένα, ικανός να κατασκευάσει κόσμους ολόκληρους. Μαζί του βρίσκονται ταγμένοι και άλλα πρώην αγγελικά πλάσματα του φωτός που τον ακολούθησαν όταν έγινε η μεγάλη αποστασία.
5) Ο λόγος της αποστασίας του αρχαγγέλου Σαμαέλ απο τον Δημιουργό του, ήταν η απόφαση του Θεού Πατέρα Δημιουργού, για την δημιουργία των ανθρώπων και το προίκισμα τους ως ουράνιο γένος με μία πέραν διανοήσεως μεγάλη και σημαντική αποστολή. Αυτή την αποστολή ήθελε να εκτελέσει ο Σαμαέλ και ο εγωϊσμος του αυτός τον έκανε να φύγει μακριά από τον Δημιουργό του και να στραφεί προς το άλλο άκρο, το σκότος.
6) Έλεγε οτι όποιος ζητάει στο όνομα Του(του Χριστού) παίρνει. Ταυτόχρονα ξεκαθάριζε οτι αφού εδώ απλά δοκιμαζόμαστε,να ζούμε ως περαστικοί από εδώ φερόμενοι με αγάπη βοηθώντας τους γύρω μας. Να μην δενόμαστε με τον κόσμο αυτό και να ζητάμε νοερά το να φύγουμε απο εδώ και να γυρίσουμε στο φώς, στον πραγματικό κόσμο και να αναστηθούμε, παίρνοντας ξανά τον έλεγχο του εαυτού μας ως πραγματικό άνθρωπο με το υπέρλαμπρο ουράνιο σώμα μας, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό το ζωώδες σάρκινο και υλικό που αποτελεί δημιούργημα του Σαμαέλ, όπως και ό,τι αντιλαμβανόμαστε με τις 5 αισθήσεις μας.
Η θρησκεία του Χριστιανισμού και τα δεκάδες δόγματά της σήμερα, δέχονται, ότι τον κόσμο που αντιλαμβανόμαστε τον δημιούργησε ο καλός αγαθός Τριαδικός Θεός(!!!). Αυτά γνωρίζουν οι ιερείς, αυτά διδάσκονται στις ιερατικές σχολές, αυτά προωθούν στους πιστούς. To βιβλίο "Γένεσις" της εβραϊκής "παλιάς διαθήκης", περιγράφει με φαιδρό και μη μαθηματικά λογικό τρόπο, το πως έγινε σύμφωνα με τον εβραϊκό μύθο, ο κόσμος αυτός, σε 7 ημέρες από το θεό. Από ποιο "θεό" δημιουργήθηκε όμως έστω και σύμφωνα με τον εβραϊκο μύθο ;
Ο Χριστός ξεκαθαρίζει αδιαμφισβήτητα το ποιος είναι ο άρχοντας και δημιουργός του κόσμου της ύλης στον οποίο ζούμε προσωρινά :
Ακολουθούν αναφορές από τα 4 κανονικά ευαγγέλια σε μετάφραση :
Κατα Ιωάννην 12,31: "Τώρα κρίνεται ο κόσμος. Τώρα ο άρχων του κόσμου τούτου θα ριφθεί έξω."
Κατα Ιωάννην 16,11: "Ο άρχων του κόσμου τούτου έχει ήδη κριθεί."
Κατα Ιωάννην 14,30 : (Πριν συλλάβουν τον Ιησού) "Έρχεται ο άρχοντας του κόσμου αυτού και πάνω μου δεν έχει καμία εξουσία."
Ας δούμε όμως τι είπε και ο Απόστολος Παύλος :
Προς Κορινθίους B Επιστολή (4,4) : Ο θεός του αιώνος τούτου έχει τυφλώσει τις διανοίας των απίστων, ώστε να μη λάμψη εις αυτούς το φως του Ευαγγελίου της δόξης του Χριστού.
Προς Εφεσίους 6,12: Η πάλη η δική μας δεν είναι προς αίμα και σάρκα, αλλά προς τας αρχάς και εξουσίας, προς τους κοσμοκράτορες του σκότους αιώνος τούτου, ενάντια στα πνευματικά αυτά πονηρά όντα που βρίσκονται στους ουρανούς.
(σ.σ : Η λέξη "ουρανός" και "αιώνας" στα αρχαία κείμενα είχε την έννοια ενός ολόκληρου πολυεπίπεδου σύμπαντος. Καθώς όμως κάηκαν από τους εβραιοχριστιανούς σκοταδιστές, οι μεγάλες βιβλιοθήκες που περιείχαν τη γνώση, μας έμειναν οι έννοιες τις οποίες συνεχίσαμε να χρησιμοποιούμε χωρίς επίγνωση της πραγματικής τότε σημασία τους.)
Εκτός όμως από αυτά που διαβάσατε, υπάρχουν πολλά λόγια του Χριστού, που δεν συμπεριελήφθησαν στα 4 ευαγγέλια που όρισαν ως επίσημα και "θεόπνευστα", οι εντεταλμένοι μεγαλοιερείς τον 4ο αιώνα μ.Χ. στη σύνοδο της Λαοδικείας.
Ακολουθούν μερικά από αυτά που σώθηκαν στα κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι :
Απόσπασμα 1ο
Είπε ο Ιησούς Χριστός :
«Η ψυχή υφίσταται σε κατάσταση αιώνια, και μοιάζει με πηγή ζωής και αθανασία ζωής.
Όλα αυτά, που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, θα διαλυθούν στην ανυπαρξία.»
(σ.σ : Αυτή είναι η μία από τις εκατοντάδες φορές που ο Χριστός είπε ξεκάθαρα πως ο κόσμος αυτός είναι ανύπαρκτος και ψεύτικος και μια μέρα θα πάψει να υπάρχει, όπως ακριβώς είχαν πει οι μεγάλοι Έλληνες σοφοί και όπως λέει η Αποκάλυψη του Ιωάννη.)
____
Απόσπασμα 2ο
Ο Ματθαίος είπε: «Κύριε, Θέλω να δω αυτόν τον τόπο ζωής όπου δεν υπάρχει κακία,
παρά μόνον καθαρό φως».
O Κύριος απάντησε: «Αδελφέ Ματθαίε, δεν θα είσαι σε θέση να τον δεις, όσο είσαι
ενδεδυμένος την σάρκα».
____
Απόσπασμα 3ο
Είπε ο Ιησούς Χριστός :
«Κατά τον ίδιο τρόπο έγινα πολύ μικρός,έτσι ώστε ταπεινώνοντας τον εαυτό μου,
να μπορέσω να σας οδηγήσω πίσω σε εκείνη την υψηλή θέση στον τόπο απ τον οποίο είχατε
εκπέσει όταν μεταφερθήκατε κάτω,μέσα σε αυτό τον λάκκο. Εάν λοιπόν πιστεύετε σε εμένα,
εγώ είμαι εκείνος που θα σας μεταφέρω επάνω.Εγώ είμαι εκείνος που θα σας κουβαλήσω στους ώμους μου
Η πεποίθηση που υπάρχει μέχρι και σήμερα, ότι τον κόσμο αυτό τον έχει φτιάξει ο καλός αγαθός Τριαδικός Θεός, εισήχθη στη ελληνοκεντρική χριστιανική πίστη, τον 4ο αιώνα από συγκεκριμένους εντεταλμένους εβραιολάγνους ιερείς. Αυτοί, προερχόμενοι μέσα από τη μαύρη μασονία της Μαύρης Αδελφότητας (Παλιά Τάξη πραγμάτων), μη έχοντας καμία σχέση με το Χριστό αλλά ενδεδυμένοι την προβιά του Χριστιανού, ένωσαν εγκληματικά τα λόγια και τη νοοτροπία του θεού των Εβραίων, Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς και ο δημιουργός του κόσμου αυτού, με αυτή του Λυτρωτή Ιησού Χριστού, στην παν-αίρεση του Εβραιοχριστιανισμού.
Δυστυχώς ακόμη και σήμερα, η εκκλησία του Χριστιανισμού, λόγω της αποδοχής των εβραϊκων κειμένων ως ιερά, δέχεται την Δημιουργία του Σατανά- Γιαχβέ, ως Δημιουργία του Τριαδικού Θεού. Αυτό είναι πολύ μεγάλο σφάλμα αφού ο Χριστός ήρθε και υπέφερε και σταυρώθηκε για να μπορούμε να φύγουμε από την σκοτεινή αυτή κόλαση του Γιαχβέ και να γυρίσουμε κοντά Του στον φωτεινό κόσμο Του.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.