Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ξεκινᾶ κι ἐφέτος ὁ πόλεμος κατὰ τῶν ἐθίμων μας


Κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, παραμονές Μεγάλης Εβδομάδος, αρχίζει και… το γνωστό πλέον, νεοταξικό «τροπάριο», που ως συνήθως εγκαινιάζεται με μια προκλητική δήλωση-«βεγγαλικό» της Ενώσεως Αθέων, μέλους της Διεθνούς Αθεϊστικής Συμμαχίας, που -όλως τυχαίως- είναι κι o επίσημος χορηγός και συνδιοργανωτής των φεστιβάλ Gay pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Όλως τυχαίως» βέβαια… η προκλητική αυτή δήλωση ψάλλεται ομόφωνα απο σύσσωμη την Μιντιακή «πολυφωνία» κι έτσι το «τροπάριο» ξεκινά πάντα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, για ν’αναλάβουν εν συνεχεία την νεοταξική σκυτάλη κι άλλα «βεγγαλικά», που θα… συγκλονίσουν τα πλήθη στον βοθροκαναλικό ουρανό.
Κι αφού λιμπεραλίστες και φιλελέ διεθνισταράδες μαζί με λαοφιλείς multiculturalistas, βλακωδώς απαγγείλουν τ’αφηγήματά τους, προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού του σαρβαΐβορ, όλο το πανηγύρι καταλήγει -όπως πάντα- στην πολιτική χαβούζα που διαδραματίζεται στις αρένες της Βλακοκρατίας. Εκεί οπου οι μονομάχοι του παρλαμενταρισμού θα «κονταροκτυπηθούν» (για τα μάτια του κόσμου) προκειμένου Αριστεροί «προοδευτικοί» και Δεξιοί χριστιανέμποροι να συσπειρώσουν οπαδούς στους δύο πόλους της εναλλασσομένης ψευδοδημοκρατίας.
Έτσι, δεν μου προκαλεί κάποιαν εντύπωση που όπως ο Υπουργός Παιδείας Ζουράρις, επέλεξε το Τατιάνα live για να μας διατρανώσει πως απο μικρός «ζύγιζε» μαύρους στα Gay Pride…

Ζυγαριὰ ὁ …ζουράρις!!!

Έτσι κι ο Μπαλαούρας επέλεξε την ίδια εκπομπή για να διατρανώσει την εναντίωσή του στην μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα, αποκαλώντας το υποτιμητικά «παγανιστικό κατάλοιπο», κι επικαλούμενος τις δήθεν «κοινωνικές του ευαισθησίες» έκανε λόγο για υψηλό κόστος.
Βέβαια… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, που κράτησε την Εθνική συνοχή των Ελλήνων επι 500 ολόκληρα χρόνια Τουρκοκρατίας, όταν κόντευε σε αρκετές περιοχές να αλωθεί ακόμη και η γλώσσα. Για την θρησκεία που συνδέθηκε με τις παραδόσεις και διατήρησε την εθνοφυλετική συνοχή λόγω αποφυγής γάμων με αλλοθρήσκους. Για την Ορθοδοξία, που όρκισε την Ελληνική Επανάσταση, τον Ιερό Όρκο των Ελλήνων…
ΔΙΟΤΙ… ΕΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ, τ’ @ρχίδια του Αλλάχ, όλοι αυτοί οι τσαρλατανο-γενίτσαροι, όχι μόνον δεν θα τολμούσαν να κάνουν λόγο για «παγανιστικό κατάλοιπο», όχι μόνο δεν θα ήταν αντίθετοι… αλλά θα έτρεχαν να τα προσκυνήσουν κιόλας !

Ῥῆγος Νικόλαος

εἰκὼν

filonoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.