Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Μαθητές Γυμνασίου κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε σχολική εκδρομή



Ώρες αγωνίας πέρασαν γονείς παιδιών της Γ' Τάξης του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου που μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο Σωτηρία της Αθήνας σε κατάσταση μέθης.

Όπως κατήγγειλε στο Ράδιο 9,84 ο πατέρας μαθήτριας, κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατρός του νοσοκομείου επικοινώνησε μαζί του ενημερώνοντας τον ότι η κόρη του εισήχθη στο νοσοκομείο.

Όπως γράφει το neakriti.gr μαθητές της Γ' Τάξης βρίσκονταν στην Αθήνα στα πλαίσια τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής και συνοδεύονταν από τέσσερις καθηγητές τους και ένα γιατρό.

Ως φαίνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, οι μαθητές επιστρέφοντας από το θέατρο, πέρασαν στο ξενοδοχείο ένα μπουκάλι αλκοολούχο ποτό, που καταναλώθηκε από περισσότερους μαθητές καθώς οι πρώτες αναφορές μιλούσαν για οκτώ με δέκα ανήλικους, εκ των οποίων οι δύο κατέρρευσαν.

Στη συνέχεια επίσημα η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης και ο προϊστάμενός της μιλούσε για τέσσερις μαθητές για να φθάσουμε τελικά στους δύο, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Ο πατέρας της μαθήτριας δήλωσε επίσης ότι κινεί νομικές διαδικασίες σε βάρος των συνοδών, διερωτώμενος πώς άφησαν χωρίς εποπτεία τους μαθητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.