Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Οι βουλευτές στο Κοσσυφοπέδιο, που έχει έντονα χαρακτηριστικά του ακραίου Ισλάμ, με τους μεγαλύτερους μισθούς των Δ. Βαλκανίων


Φωτό από επεισοδιακή  συνεδρίαση στο Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου
Απρίλιος 9, 2017. 20:01
Το Κοσσυφοπέδιο, το οποίο βρίσκεται υπό της Απόφασης 1244 των Ηνωμένων Εθνών και έχει κηρύξει μονομερώς την ανεξαρτησία του, έχει μια ισχνή οικονομία.
Περιέργως η Δυτική Συμμαχία- ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΟΑΣΕ και ΟΗΕ,   ξοδεύουν περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ για εξασφαλίσουν την ‘ειρήνη και τη σταθερότητα’, προκειμένου  να κρατηθεί αυτή η περιοχή όρθια.  

Το εντυπωσιακό, όμως, είναι ότι το Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου έχει τους υψηλότερους μισθούς στην περιοχή. 
Πάνω από δύο χιλιάδες ευρώ ο μηνιαίος μισθός. Ο βασικός μισθός των βουλευτών του Κοσσυφοπεδίου ξεπερνά τα 1400 ευρώ, αλλά με τις προσθέσεις επιδομάτων, ανέρχεται  σε περίπου 2000 ευρώ.
Τον μισθό των βουλευτών του Κοσσυφοπεδίου, σύμφωνα με τα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, ακολουθούν οι βουλευτές του Μαυροβουνίου με μισθό 1200 ευρώ, της Αλβανίας με 1080 ευρώ, των Σκοπίων και της Σερβίας με 1000 ευρώ.
Το Κοσσυφοπέδιο έχει έντονα χαρακτηριστικά του ακραίου Ισλάμ, σύμφωνα με την ‘Ουάσιγκτον Ποστ’, περίπου 37% του πληθυσμού είναι πολύ ευαίσθητο στο Ισλάμ, ενώ περίπου 500 μαχητές έχουν ενταχθεί στο ISIS,  λαμβάνοντας  μέρος στον πόλεμο στη Συρία, δεκάδες από αυτούς έχουν σκοτωθεί…
Πηγή: SManalysis
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.