Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Τούρκοι ψηφοφόροι, στη Γερμανία...Ντύνονται Γενίτσαροι για να ψηφίσουν ΦΩΤΟΣ

Ντύνονται Γενίτσαροι για να ψηφίσουν
Εμβρόντητοι έμειναν οι κάτοικοι του Στρασβούργου όταν αντίκρισαν μεταμφιεσμένους Τούρκους μετανάστες να σπεύδουν στο τουρκικό προξενείο της πόλης για να εναποθέσουν την ψήφο τους στην κάλπη προκειμένου να αναδειχθεί το «ναι» ή το «όχι» στο τουρκικό δημοψήφισμα.

 Μία εβδομάδα ακριβώς πριν το μεγάλο ραντεβού του Ερντογάν με την... Ιστορία και οι Αλσατοί πολίτες είδαν με τα μάτια τους την αλλαγή της «μόδας» στην Τουρκία η οποία από εν δυνάμει Ευρωπαία εξελίχθηκε σε νέα ερωμένη του παραδοσιακού Οθωμανισμού.

Οι Τούρκοι μετανάστες στην ήρεμη και συντηρητική Αλσατία εκλήθησαν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο για το μέλλον της Τουρκίας αλλά από τη μεταμφίεσή τους κατέστη σαφές πως τάσσονται υπέρ της ανάδειξης του νέου μεγάλου Σουλτάνου Ταγίπ Ερντογάν. Εκτός εάν η μασκαράτα ήταν απλώς μία θεαματική μεν αλλά μειοψηφική τάση μεταξύ των Τούρκων μεταναστών στην πλουσιότερη περιοχή της Γαλλίας και μια από τις πλουσιότερες περιοχές του κόσμου σε κατά κεφαλήν εισόδημα.

Εδώ δεν ισχύει «τι Ικόνιο τι Στρασβούργο» κατά το τι «Λωζάννη τι Κοζάνη» διότι η διαφορά πλούτου μεταξύ του «Σίλτιγκαϊμ» και του Αντάμ Παζαρί είναι απλώς η μέρα με τη νύχτα.













Ο Οθωμανισμός εγκαθιδρύεται με τη νέα ιδεολογία της Τουρκίας του Ερντογάν...

 zougla.gr
http://esxatianasxesi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.