Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ - Μηταφίδης: Στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει δικτατορία, ο Μαδούρο είναι εκλεγμένος - ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΦΑΓΕΣ,ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ,ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΑΦΙΔΗ!


Στην περίπτωση της Βενεζουέλας και του προέδρου της Νικολάς Μαδούρο αναφέρθηκε o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στον FOCUS 103,6 της Θεσσαλονίκης, με αφορμή και παλιότερες δηλώσεις του για το ίδιο θέμα που είχαν ξεσηκώσει αντιδράσεις.
«Στη χώρα αυτή δεν υπάρχει δικτατορία εκτός κι αν τα έχετε μπερδέψει λιγάκι. Υπάρχει εκλεγμένος πρόεδρος και εκλεγμένη κυβέρνηση. Υπάρχει κρίση και σύγκρουση. Αυτό είναι διαφορετικής ποιότητας γιατί δεν πρέπει να πάσχουμε από πολιτική αχρωματοψία με το τι συνέβη στη χώρα μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μηταφίδης.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμη πως «προφανώς δεν είναι μία δημοκρατία δυτικού τύπου αυτή τη στιγμή και ξέρετε ότι υπάρχει μια ολόκληρη προϊστορία σε αυτά τα ζητήματα. Πάντως αυτοί που προσπαθούν να ανατρέψουν τον Μαδούρο δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν δημοκρατικές δάφνες».

«Εμείς είμαστε αντίθετοι με κάθε αντιδημοκρατική πρακτική και λογική καταστολής», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

 http://kseskartarisma.blogspot.gr/search/label/%CE%92%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%95%CE%9B%CE%91

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.