Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Η Κωνσταντοπούλου «τα παίρνει κρανίο» με ευρωπαία επίτροπο ΒΙΝΤΕΟ


Σε «αρένα» πολιτικής αντιπαράθεσης μετατράπηκε η εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, με πρωταγωνίστριες τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την επίτροπο, Κορίνα Κρέτσου.
Στην εκδήλωση, που έγινε σε αίθουσα στο Γκάζι, ομιλητές ήταν ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
Την ώρα των παρεμβάσεων/ερωτήσεων από το κοινό, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, πήρε τον λόγο και εξαπέλυσε ένα δριμύ «κατηγορώ» εναντίον της ίδιας της επιτρόπου και της Κομισιόν εν γένει, η οποία «καταδυναστεύει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό».
Μάλιστα ρώτησε «με ποιο θράσος έρχεστε εσείς σε μία χώρα την οποία δεν σέβεστε, σε έναν λαό τον οποίο δεν σέβεστε».
Η τοποθέτηση της κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσε την οργή της επιτρόπου Κρέτσου, η οποία σε έντονο ύφος και αφού σηκώθηκε απ΄την καρέκλα της φανερά εκνευρισμένη, απάντησε στην πρώην πρόεδρο της Βουλής ότι δεν θέτει ερωτήσεις, αλλά μόνο φωνάζει ώστε να φαίνεται η ίδια.
Η κ. Κρέτσου υποστήριξε ακόμη ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ευθύνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα και της είπε: «Αν δεν σας αρέσει η κατάσταση στην Ελλάδα να πάτε στη χώρα μου, στη Ρουμανία, να δείτε εκεί πώς ζουν οι άνθρωποι».
Το… επίμαχο απόσπασμα στο 2:21:39:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.