Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Αυτοί που έκαψαν τις παιδικές σάρκες στο Βιετνάμ καθορίζουν ποιος είναι εγκληματίας!!!


Οι επαγγελματίες εκτελεστές των λαών δεν πρόκειται προς το παρών να σταματήσουν την γενοκτονία των αθώων πολιτών στην ηρωική χώρα της Συρίας. Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις για το ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από τις επιθέσεις και εκτελέσεις αμάχων στην Συρία…εδώ και 6 χρόνια αιματοχυσίας!!! Αλλά η ειρήνη δεν πρόκειται να έρθει όσο αυτόν τον κόσμο τον κυβερνούν οι τρομοκράτες της Δύσης.
Η σατανική ελίτ που έχει ρημάξει την υφήλιο με πολέμους εδώ και τόσες δεκαετίες, έχει λυσσάξει για την άμυνα που έδειξε ο ηρωικος αυτος εδώ λαός της Συρίας. Χριστιανοί και μουσουλμάνοι διπλα διπλα πολεμάνε το Κτήνος!!!
Δεκάδες χιλιάδες τα θύματα…. τα σπίτια τους τα έκαναν στάχτη… τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο τους τον βάφτισαν δικτάτορα…. τον ονόμασαν στυγνό εκτελεστή και επικίνδυνο για τον λαο της Συρίας….
Ποιοι;;; Αυτοί που έκαψαν τις ανθρώπινες παιδικές σάρκες στο Βιετνάμ καθορίζουν ποιος είναι εγκληματίας!!!
Φυσικά κανείς απο όλους τους ψευτοδημοκράτες δεν θυμάται τι κτήνη πραγματικά είναι…. Πάσχουν όλοι τους από Αλσχαιμερ αν τους ρωτήσεις πόσο δημοκράτες είναι και που βρήκαν το δικαίωμα να εκτελούν παιδάκια σε όλη την υφήλιο κατά παραγγελία.

Τωρα έχουν κανει κάρβουνο όλα τα χωριά και τις πόλεις στην χώρα που είναι γεμάτοι με χριστιανούς ορθόδοξους…. έστειλαν τις ίαινες τους…. τους Βρωμοτουρκους να αρπάξουν τα εδάφη τους όπως τους έστειλαν και στην Κυπρο το 1974….παντου το ίδιο σενάριο… παντού η δολοφονική τους συμμορία για να μην φαίνονται οι συνέταιροι ειρηνευτές της Δύσης!!!
Δοκιμάζουν τώρα τις αντοχές του ένδοξου λαού επάνω στα γυναικόπαιδα και τους αθώους Σύριούς πολίτες…
Και έχουν αφρίσει οι κέρβεροι που δεν πέφτει η Χριστιανική Συρία!!! Για αυτό διαμελίζουν την χώρα κομματάκι κομματάκι…. Δεν μπορούν να τους νικήσουν και τους πολεμούν επειδή είναι διάσπαρτη με ορθόδοξους χριστιανικούς ναούς στην χώρα που ζούσαν ειρηνικά χιλιάδες χρόνια, διπλα διπλα μουσουλμάνοι και χριστιανοί… στην ηρωική αλλά σχεδόν διαμελισμένη σε κομματάκια χώρα…
Κάθε κομμάτι της… θέλουν να το αρπάξουν τα λυσσασμένα γειτονοπούλα της….
Μόνο που δεν γνωρίζουν ότι θα βρουν τον δασκαλο τους γιατί το σύμπαν έχει και τον προστάτη της ζωής στον πλανήτη.

KORAKS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.