Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Ποια η αλήθεια για την Ανάσταση των Νεκρών ;

Ποια η αλήθεια για την Ανάσταση των Νεκρών ;

Για το θέμα αυτό λέγονται πολλά και μπερδεμένα πράγματα,με αποτέλεσμα την σύγχυση των περισσοτέρων, για το τι πράγματι ισχύει και τι όχι.

Πριν όμως αναφερθούμε σε αυτό, να πούμε ότι :

1) Ο Ιησούς Χριστός μας ξεκαθάρισε ότι ο υλικός κόσμος που αντιλαμβανόμαστε είναι ψεύτικος και ανήκει στον Γιαχβέ Σατανά Διάβολο. Για να αντιλαμβανόμαστε τον υλικό αυτό κόσμο έχουμε ένα υλικό σώμα, το οποίο αποτελεί δημιουργία του Διαβόλου, όπως και όλα όλα αντιλαμβανόμαστε στον κόσμο αυτό.
2) Ο Ιησούς Χριστός μας καλεί να ξεχάσουμε τον κόσμο αυτό του Γιαχβέ και να ζητούμε νοερά να γυρίσουμε κοντά Του εκεί που κάποτε ζούσαμε πριν εκπέσουμε, στον δικό Του φωτεινό κόσμο, τη βασιλεία των ουρανών, όταν το σάρκινο σώμα που έχουμε, το κατασκευασμένο από τον Γιαχβέ, πεθάνει.
Με αυτά τα δύο δεδομένα στο νου μας ας προσεγγίσουμε τώρα το θέμα της Ανάστασης των νεκρών.
Υπάρχει στους κόλπους της (Εβραίο)χριστιανικής θρησκείας, η ανυπόστατη πεποίθηση, ότι οι νεκροί κατά την Δευτέρα Παρουσία, θα βγουν από τους τάφους με τα σώματα που είχαν ενόσω ζούσαν εδώ και με αυτά θα κριθούν. Μετά την κρίση, τα σάρκινα σώματα, (που ο Χριστός λέει ότι τα έχει δημιουργήσει ο Διάβολος) θα λάβουν μια κάποια αφθαρσία, και θα συνεχίσουν να ζουν όλοι, ο καθένας σε τόπο ταιριαστό για εκείνον. Αυτή η υλιστική πεποίθηση είναι εσφαλμένη και δεν έχει σχέση με το τι πράγματι ισχύει. Μάλιστα κάποιοι αγωνιούν για το που θα...βρεθούν παπούτσια και ρούχα για τους..αναστημένους(!!!).
Διαβάζουμε στην αποκάλυψη του Ιωάννου :
Αποκ. 6,14 καὶ ὁ οὐρανὸς ἀπεχωρίσθη ὡς βιβλίον ἑλισσόμενον, καὶ πᾶν ὄρος καὶ νῆσος ἐκ τῶν τόπων αὐτῶν ἐκινήθησαν·
Μετάφραση : Και ο ουρανός έφυγε από τη θέση του, σαν βιβλίο που τυλίγεται και κάθε όρος και κάθε νήσος μετακινήθηκαν από τον τόπον τους.
Αυτό θα συμβεί πριν τη λεγόμενη μεγάλη κρίση. Σε αυτό το σημείο, τελειώνει ο υλικός αισθητός κόσμος. Ο ψεύτικος κόσμος που έκανε ο Γιαχβέ-Διάβολος και που αντιλαμβανόμαστε, θα πάψει να υπάρχει, θα τυλιχθεί σαν βιβλίο όπως λέει ο φωτισμένος ευαγγελιστής και θα καταργηθεί.
Όλοι θα δούμε την Αλήθεια όπως λέει ο Απόστολος Παύλος στον ύμνο στην αγάπη :
Α’ Επιστολή προς Κορίνθιους, (ιβ´ 27 – ιγ´ 13).
Βλέπομεν γαρ άρτι δι' εσόπτρου εν αινίγματι, τότε δε πρόσωπον προς πρόσωπον
Μετάφραση : τώρα βλέπουμε σαν μέσα από καθρέπτη και μάλιστα θαμπά, τότε (μετά τον θάνατο του υλικού μας σώματος) όμως θα βλέπουμε τα πάντα πρόσωπο με πρόσωπο.
Τότε λοιπόν, στον πραγματικό κόσμο του Θεού, θα γίνει η κρίση. Οι άνθρωποι εκεί, δεν θα έχουν τα υλικά σάρκινα σώματα που ήλεγχαν εδώ και που έχει κατασκευάσει ο Διάβολος, αφού ο ψεύτικος κόσμος του Διαβόλου θα έχει πάψει να υπάρχει.
Σύμφωνα και με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο θα έχουν τα πραγματικά τους άφθαρτα σώματα, με τα οποία είχαν δημιουργηθεί στο πολυεπίπεδο φωτεινό σύμπαν του Χριστού, και σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο αντίληψης και νοημοσύνης θα γίνει η αξιολόγηση του καθενός με τρόπο ακατάληπτο για τα τωρινά μας δεδομένα. Έπειτα ο καθένας θα μεταβεί με το άφθαρτο σώμα του, σε τόπο ανάλογο με εκείνον για συνεχίζει το ταξίδι του. Αν είναι έτοιμος, θα πάρει τις επουράνιες δυνάμεις που έχει ο πραγματικός άνθρωπος και θα επιστρέψει στο φωτεινό κόσμο του Χριστού. Αν κριθεί ανίκανος και επικίνδυνος να ζήσει στον δίκαιο φωτεινό κόσμο του Χριστού, θα περάσει στον επόμενο υπερβατικό κόσμο-φυλακή του Γιαχβέ όπου θα έχει την επόμενη ευκαιρία του να συνέλθει και να επιστρέψει και αυτός στο Φως.
Ο Απόστολος Παύλος λέει :
Α Κορ. 15,49 καὶ καθὼς ἐφορέσαμεν τὴν εἰκόνα τοῦ χοϊκοῦ, φορέσομεν καὶ τὴν εἰκόνα τοῦ ἐπουρανίου.
Μετάφραση : Καθώς φορέσαμε το ομοίωμα (σ.σ: σώμα) του χοϊκου (σ.σ: του υλικού σώματος του Γιαχβέ Σατανά), θα φορέσουμε και το ομοίωμα του επουρανίου ( θα λάβουμε και πάλι το άφθαρτο φωτεινό σώμα μας)
Α Κορ. 15,50 Τοῦτο δέ φημι, ἀδελφοί, ὅτι σάρξ καὶ αἷμα βασιλείαν Θεοῦ κληρονομῆσαι οὐ δύνανται, οὐδὲ ἡ φθορὰ τὴν ἀφθαρσίαν κληρονομεῖ.
Μετάφραση : αυτό δε σας λέγω, αδελφοί, η σάρκα και το αίμα δεν μπορεί να κηρονομήσει την βασιλεία του Θεού ούτε και η φθορά κληρονομεί ποτέ την αφθαρσίαν.
Α Κορ. 15,51 ἰδοὺ μυστήριον ὑμῖν λέγω· πάντες μὲν οὐ κοιμηθησόμεθα, πάντες δὲ ἀλλαγησόμεθα,
Μετάφραση : Ιδού σας αποκαλύπτω ένα μυστήριο, όλοι μεν δεν θα πεθάνουμε, όλοι δε θα αλλάξουμε. (σώμα και κατάσταση αντίληψης)
Πως προήλθαν όμως αυτές οι αντιλήψεις που θεοποιούν το υλικό αυτό σώμα που έχουμε στον κόσμο αυτό ;
Η αιτία δεν είναι άλλη από την εισαγωγή των χαλδαϊκών-εβραϊκων γραφών, μέσα στην χριστιανική πίστη. Η πεποίθηση που υπάρχει μέχρι και σήμερα, ότι τον κόσμο αυτό, (άρα και τα σώματά μας) τον έχει φτιάξει ο καλός αγαθός Θεός, εισήχθη στη ελληνοκεντρική χριστιανική πίστη, τον 4ο αιώνα από συγκεκριμένους εντεταλμένους εβραιολάγνους ιερείς.
Αυτοί, προερχόμενοι μέσα από τη μαύρη μασονία της Μαύρης Αδελφότητας (Παλιά Τάξη πραγμάτων), μη έχοντας καμία σχέση με το Χριστό αλλά ενδεδυμένοι την προβιά του Χριστιανού, ένωσαν εγκληματικά τα λόγια και τη νοοτροπία του θεού των Εβραίων, Γιαχβέ, που είναι ο Σατανάς και ο δημιουργός του κόσμου αυτού, με αυτή του Ιησού Χριστού, που ήρθε από τον φωτεινό τέλειο κόσμο του Αγαθού, για να μας θυμίσει ότι δεν ανήκουμε στον κόσμο του Γιαχβέ και των υποτακτικών του και να μας, δώσει τον τρόπο να επιστρέψουμε στο δικό Του φωτεινό σύμπαν.
Αυτή η ένωση-παναίρεση που κατασκεύασαν οι εγκληματίες αυτοί μασονο-ιερείς, που μετέπειτα αυτο-ονομάστηκαν και φωτισμένοι, που ονομάστηκε και ορθοδοξία,επιβλήθηκε παντού όπως ορίζει ο νόμος του Γιαχβέ-Αλλάχ : με φωτιά και σπαθί.
Οι πρώτοι χριστιανοί διάβαζαν τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους και τις αποκαλύψεις του Χριστού και προσπαθούσαν να ζουν με καλοσύνη, αγάπη, προσφορά και να απαγκιστρωθούν από τον κόσμο της ύλης, για να επιστρέψουν στον κόσμο του αγαθού φωτός του Χριστού. Τότε δηλαδή, δεν δέχονταν οι Χριστιανοί επ'ουδενί λόγω ότι τον κόσμο αυτό και τα σώματά μας τα έχει δημιουργήσει ο Τριαδικός Θεός. Είχαν μάλιστα τα λόγια του ίδιου του Χριστού (όχι μόνο αυτά που έχουμε εμείς σήμερα, αλλά πολλά περισσότερα) που έλεγαν ξεκάθαρα ποιος έχει δημιουργήσει αυτόν τον κατώτερο σκοτεινό κόσμο της ύλης, που δεν μοιάζει για αγαθό κόσμο, αλλά για συμπαντική φυλακή.
Διαβάστε, ένα μικρό απόσπασμα των κειμένων που βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι για να δείτε τι πίστευαν οι πρώτοι Χριστιανοί :
« Κατά συνέπεια, μη ψάχνετε για την ανάσταση της σάρκας, η οποία είναι καταστροφή. Εκείνοι που παραπλανήθηκαν αναμένοντας μια ανάσταση που είναι κενή, δεν είναι απογυμνωμένοι από τη σάρκα. Δεν γνωρίζουν τη δύναμη του Θεού, πράγμα που οφείλετε στο δόλιο μυαλό τους. (Εκείνοι) που ήρθαν και γνώρισαν τον εαυτό τους, ποιοι είναι ή που βρίσκονται τώρα, που θα μπορούσαν να βρουν ανακούφιση από την άγνοιά τους, και έφτασαν στη γνώση, αυτοί είναι οι άνθρωποι που ο Χριστός θα οδηγήσει στους ουρανούς, δεδομένου ότι έχουν αποκηρύξει την άγνοια και προχώρησαν στη γνώση...(λείπει κείμενο)..πνευματική ανάσταση.»
Ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, κείμενα του οποίου διάβαζαν οι χριστιανοί των πρώτων μ.Χ. αιώνων, έλεγε :
« Πρώτα απ όλα όμως πρέπει να σκίσεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της άγνοιας, το υποστήριγμα της κακίας, τα δεσμά της φθοράς, τον σκοτεινό περίβολο, τον ζωντανό θάνατο, τον αισθητό νεκρό, τον φορητό τάφο, τον ληστή που κατοικεί μέσα σου, αυτόν που σε μισεί
για όσα αγαπά και σε φθονεί για όσα μισεί. Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, που σε τραβά προς τα κάτω, προς το μέρος του, ώστε να μην κοιτάξεις προς τα πάνω και αντικρίζοντας την ομορφιά της αλήθειας και το αγαθό που κρύβει μέσα της, μισήσεις την κακία του.»
Απόσπασμα από τον Λόγο Ζ΄ Του Ερμή του Τρισμέγιστου με τίτλο : « Ότι το μεγαλύτερο κακό στους ανθρώπους αποτελεί η άγνοια του Θεού.»
Το υλικό λοιπόν σώμα, το κατασκευασμένο από το Διάβολο που έχουμε εδώ, είτε καεί, είτε θαφτεί, είτε φαγωθεί από θηρία, είτε διαμελιστεί κτλ κτλ, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει για εκείνους που μένουν πίσω, όχι για τον αθάνατο πνευματικό άνθρωπο που το άφησε, έπαψε να το ελέγχει και έφυγε από τον ψεύτικο κόσμο της δοκιμασίας για να συνεχίσει το ταξίδι του αλλού.
Τα πράγματα είναι απλά. Πολύπλοκα τα κάνουν εκείνοι που θέλανε και θέλουν να διαστρεβλώσουν την απλή αλήθεια, την οποία είπε ο Χριστός, την οποία είχαν πει οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και την οποία εξαφάνισαν τα εγκάθετα τσιράκια της Μαύρης Μασονίας για φτιάξουν την πολύπλοκα δομημένη και βασισμένη στην υλιστική τυπολατρία, θρησκεία του Εβραιοχριστιανισμού με σκοπό να χαθεί η Αλήθεια του Χριστού.
Ωστόσο είτε το θέλουν είτε όχι, ο Ιησούς Χριστός Νικά και ο Χριστός θέλει οι άνθρωποι να έχουν την γνώση, αφού αυτή οδηγεί στην Αλήθεια και όποιος γνωρίσει την Αλήθεια ελευθερώνεται.
 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.