Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ο Δήμος Τρίπολης εξαφάνισε αμέσως πτώματα δηλητηριασμένων αδέσποτων για να μην «χαλάει» η εικόνα της πόλης;

Ο Δήμος Τρίπολης εξαφάνισε αμέσως πτώματα δηλητηριασμένων αδέσποτων για να μην «χαλάει» η εικόνα της πόλης;
Σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του Δήμου Τρίπολης κάνει για άλλη μια φορά ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης καθώς και η εξόντωση των αδέσποτων συνεχίζεται «κανονικά» και είναι συστηματική, αλλά και η δημοτική αρχή αντί να διαχειριστεί το πρόβλημα φροντίζει απλώς να απομακρύνει ταχύτατα τα πτώματα για να μην υπάρχουν αποδείξεις, που την εκθέτουν, και φωτογραφίες που «χαλάνε» την εικόνα της πόλης.

Στις 21 Απριλίου βρέθηκαν και άλλα αδέσποτα νεκρά.
Σύμφωνα με τον Πολιτιστικό κι Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης «Τη Μεγάλη Εβδομάδα, συγκεκριμένα ξημερώματα Μεγάλης Παρασκευής, έριξαν φόλες για να είναι η πόλη “καθαρή” από τα αδέσποτα λόγο Πάσχα. Χάθηκαν άδικα δεκάδες ψυχούλες!
Σήμερα (21/04/2017) τα ξημερώματα ξανά το ίδιο σκηνικό, δηλητηριασμένα νεκρά σκυλιά στην πόλη.
Το σχέδιο και αυτή τη φορά ήταν συντονισμένο. Έριξαν φόλες, τα σκυλιά πέθαναν και άμεσα το συνεργείο καθαρισμού του Δήμου μας περισυνέλλεξε τα νεκρά πτώματα των ζώων από τα πεζοδρόμια της πόλης, αφενός για να μην υπάρχουν αποδείξεις και αφετέρου για να μην χαλάσει η εικόνα της πόλης.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, κοντά στην Μεραρχεία, εντοπίστηκε νεκρό το σκυλάκι της φωτογραφίας. Άμεσα εμφανίστηκε το απορριμματοφόρο του Δήμου και οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου πέταξαν το σκυλί  στο απορριμματοφόρο κατά παράβαση του νόμου 4039/12. Οι κάτοικοι που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν τον Σύλλογό μας και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Το απορριμματοφόρο του Δήμου με το σκυλί εντοπίστηκε στη χωματερή στον Αγ. Βλάση όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Τις επόμενες ώρες θα κατατεθούν μηνύσεις στους υπαλλήλους του Δήμου, αναμένονται εξελίξεις...» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.

2 σχόλια:

  1. Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί Καλλιστούς και Ταξιαρχών ξεψύχησε μπροστά μου ένα σκυλάκι που τάιζα συχνά. Δεν θα ξεχάσω το βλέμμα του μέχρι την τελευταία στιγμή. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κτηνίατρο που ήλθε τέσσερις φορές για να το σώσει αλλά το άτυχο ζωάκι δεν τα κατάφερε.
    Η ειρωνία είναι ότι αυτό το δίποδο που έκανε αυτή τη πράξη το βράδυ πήγε κι άναψε κερί στην εκκλησία για να θρηνήσει το θάνατο του Χριστού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.