Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Αυτοί δουλεύουν για τον «Αντίχριστο» ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί δουλεύουν για τον «Αντίχριστο»

Οι εντολές και η προώθησή τους σε πολιτικούς.

Η οργάνωση Alter EU, η οποία φέρεται να μελετά τις σχέσεις των ομάδων άσκησης πίεσης στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει πως περίπου το 83% των συναντήσεων που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση ανάμεσα σε λομπίστες και ανώτατους αξιωματούχους της Κομισιόν δεν καταγράφονται πουθενά.

Μάλιστα σε μεσαία και κατώτερα στελέχη της Επιτροπής το ποσοστό ξεπερνά το 92%.
Σε αρκετές περιπτώσεις η παρέμβαση των παγκοσμιοποιητικών λόμπι γίνεται εξόφθαλμη.
Τεμπέληδες πολιτικάντηδες δεν μπαίνουν καν στον κόπο να επαναδιατυπώσουν τα κείμενα-εντολές που λαμβάνουν από πολυεθνικές.
Σύμφωνα με έρευνα από το Παρατηρητήριο της Ευρώπης των Πολυεθνικών (CEO), κατά μέσο όρο οι ομάδες άσκησης πίεσης σε πολιτικούς αποτελούνται κατά 70% από εκπροσώπους πολυεθνικών, κατά 15% από μέλη ΜΚΟ ενώ μόνο το 2% των μελών τους προέρχεται από συνδικάτα.
Εν ολίγοις οι πολυεθνικές της Νέας Τάξης υπαγορεύουν τις πολιτικές εκ μέρους του παγκόσμιου ηγέτη που έπεται να κάνει σύντομα την εμφάνισή του. Αποτελούν τους κατασκόπους του.
Μόνο ο χρηματοπιστωτικός τομέας απασχολεί 1.700 λομπίστες οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους 120 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για να «εξαγοράσουν» πολιτικούς και υπαλλήλους της ΕΕ.
Τουτέστιν, σε κάθε υπάλληλο της ευρωπαϊκής ένωσης, που ασχολείται με ζητήματα τραπεζών, αντιστοιχούν τέσσερις εκπρόσωποι λόμπι.
Η ταινία The Brussels Business είναι ένα ντοκιμαντέρ των Friedrich Moser και Matthieu LIETAERT για την έλλειψη διαφάνειας και την επιρροή των ομάδων ειδικών συμφερόντων στην διαδικασία λήψης αποφάσεων στις Βρυξέλλες.
 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.