Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΕΥΠ – ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΛΟΙΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ»


Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για το δημοψήφισμα στην Τουρκία – Προξενεία και τεμένη σε κλοιό
Με το φόβο μιας πιθανής προβοκάτσιας που θα ανασημασιοδιοτήσει τις σχέσεις μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας ζουν σύμφωνα με πληροφορίες του
bloko.gr τα ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΣ στο κέντρο και στην βόρεια Ελλάδα, μετά μάλιστα από την -ευτυχώς ανεπιτυχή- προσπάθεια πολιτικής χειραγώγησης της προ ημερών μεγάλης φωτιάς στο τέμενος Βαγιαζίτ στο Διδυμότειχο και την μυστηριώδη ανακάλυψη λίγες ημέρες μετά. παράνομου οπλισμού σε τζαμί του χωριού Ηλιόπετρα στην Ξάνθη.
Σε πρώτο στάδιο έχουν ληφθεί ισχυρά μέτρα ασφαλείας εμφανή και αφανή σε όλους τους χώρους που Τούρκοι υπήκοοι θα ασκήσουν το συνταγματικό καθήκον τους (πρεσβεία- προξενεία), ενώ σε καθεστώς διακριτικής επιτήρησης έχουν τεθεί όλοι οι επίσημοι και ανεπίσημοι λατρευτικοί χώροι κυρίως σε βόρεια Ελλάδα και στα νησιά που «βλέπουν» τις αντίπερα ακτές.
Με τα ίδια ακριβώς καθήκοντα αλλά από την δική τους θέση, έχουν επιφορτιστεί και τα κλιμάκια της ΕΥΠ που λειτουργούν σε όλες τις περιοχές.
Ταυτόχρονα, ενισχυμένες είναι και οι περιπολίες στον Έβρο για την αποτροπή νέας εισόδου Γκιουλενιστών στην χώρα μας που αν συμβεί θεωρείται βέβαιο πως θα πυροδοτήσει νέα ένταση, αν και όπως διαβεβαιώνεται από σχετικές πηγές του bloko.gr, η τουρκική κυβέρνηση έχει μετακινήσει στα δικά της σύνορα ισχυρές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις, που περιπολούν ακατάπαυστα μέρα και νύχτα.
 hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.