Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η τύχη δεκάδων εκατομμυρίων παιδιών ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η τύχη δεκάδων εκατομμυρίων παιδιών

Μάθετε το γιατί

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ασχολείται με την υπόθεση μίας γερμανικής οικογένειας, η οποία εξαναγκάστηκε να στείλει τα παιδιά της στο δημόσιο σχολείο, με το κράτος να τους τα αρπάζει στην κυριολεξία επειδή έκαναν μαθήματα σπίτι, κάτι που η Νέα Τάξη απαγορεύει δια ροπάλου.
«Ελπίζω το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να μας διαβεβαιώσει πως η Πολιτεία δεν έχει δικαίωμα να απάζει τα παιδιά από την οικογένειά τους επειδή διδάσκονται στο σπίτι», σημείωσε ο πατέρας των παιδιών, Dirk Wunderlich, σε δήλωσή του αυτή την εβδομάδα και πρόσθεσε:
«Η μικρή μας κόρη ήταν μόλις τεσσάρων ετών, όταν οι Αρχές εισέβαλαν στο σπίτι μας και πήραν τα παιδιά χωρίς προειδοποίηση. Έκλαιγε ασταμάτητα για 11 ημέρες. Η μεγαλύτερη αδερφή της δεν ξαναχαμογέλασε μετά από το συμβάν. Επιλέγουμε να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας σπίτι, επειδή πιστεύουμε πως το περιβάλλον ευνοεί καλύτερα την μάθηση και την ανάπτυξή τους.
Το αριστερόστροφο παγκόσμιο Κράτος όμως που ελέγχει τις κυβερνήσεις της Δύσης δεν επιτρέπει στον γονιό να επιλέξει τι είναι καλύτερο για το παιδί του.
Στο σπίτι της οικογένειας, όπως καταγγέλλουν οι γονείς, είχαν εισβάλλει περίπου 20 κοινωνικοί λειτουργοί, αστυνομικοί και ειδικοί πράκτορες, παίρνοντας όλα τα παιδιά τους.
Ένα οικογενειακό δικαστήριο υπέγραψε εντολή, η οποία εξουσιοδοτούσε εκείνη την ημέρα τις Αρχές να αρπάξουν τα παιδιά των Wunderlich, καθώς, όπως αναφερόταν, «απέτυχαν να συνεργαστούν με τις Αρχές για να στείλουν τα παιδιά στο Δημόσιο σχολείο».

Οι Αρχές θεωρούν πως τα παιδιά πρέπει να ενταχθούν στην κοινωνία της Νέας Τάξης μέσω του δημόσιο σχολείου της Ατζέντας 2030, το οπο;iο «σκοτώνει» την δημιουργικότητα και εκπαiδεύει δούλους.
Οι γονείς εντόπισαν την συγκεκριμένη πραγματικότητα και τώρα ζητούν το δίκιο τους στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο ωστόσο ελέγχεται από τα ίδια κέντρα εξουσίας.
Η απόφαση θα δημιουργήσει προηγούμενο για ολόκληρη την Ευρώπη.
Η διεθνείς οργάνωση «Συμμαχία Άμυνας της Ελευθερίας (ADF)» εκπροσωπεί την οικογένεια.
«Η Πέτρα και ο Ντιρκ Wunderlich άσκησαν το γονικό τους δικαίωμα να αναθρέψουν τα παιδιά τους στην γραμμή της δικής τους φιλοσοφικής και θρησκευτικής αντίληψης. (…).
Το δικαίωμα των γονιών να κατευθύνουν την ανατροφή των παιδιών τους συνιστά θεμελιώδες δικαίωμα σε όλες τις βασικές συμφωνίες ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Γερμανία έχει υπογράψει αυτές τις συμφωνίες, όμως εξακολουθεί να αγνοεί τις υποχρεώσεις της με ολέθριες συνέπειες», δήλωσε ο Robert Clarke της ADF.
Η Νέα Τάξη δείχνει το πρόσωπό της και μην ξεχνάμε πως και στην Ελλάδα το Υπουργείο Παιδείας απαγορεύει στους γονείς, όχι μόνο τα μαθήματα στο σπίτι αλλά και την άρνηση συμμετοχής των παιδιών σε σεμινάρια της Νέας Τάξης, όπως εκείνα των τρανσέξουαλ.
Θα εισβάλλουν άραγε και σε σπίτια Ελλήνων κρατικές υπηρεσίες για να αρπάξουν παιδιά;

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.