Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

CERN Αυτή η βδελυρή δύναμη Μέρος 1ο

Ένα προσχέδιο για την μορφή και την ονομασία του CERN.
Πώς θα μπορούσες να αποκρύψεις [=HIDE] μία φανερή [= obvious] λέξη;
Με αναγραμματισμό NICE – CENI
Πώς θα μπορούσες να αποκρύψεις [=HIDE]  έναν φανερό [= obvious]  αριθμό;

I = 9
R = 18 = [1+8] = 9
NICE – CENI – CERN
HIDE-ous = φρικιαστικός, βδελυρός, ειδεχθής, φρικτός, αποκρουστικός, αποτρόπαιος
Παρ. 30,21  διὰ τριῶν σείεται ἡ γῆ, τὸ δὲ τέταρτον οὐ δύναται φέρειν·
Φέρειν = BEAR = ΑΡΚΤΟΣ …. That Hideous Strength
KENITES = CENI (λατινικά) = ΚΕΝΑΙΟΙ ή ΚΙΝΙΤΕΣ
Ένας αρχαιότατος βιβλικός λαός που αναφέρεται στη Παλαιά Διαθήκη. Σπουδαίοι μεταλλουργοί ιδίως χαλκουργοί. Διάφοροι ιστορικοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι ο λαός αυτός ως φυλή ήταν απόγονοι του Κάιν.
… Δύο επιπλέον χαρακτηριστικές διδασκαλίες του Παρεκκλησίου του Ποιμένος είναι γνωστές ως δόγμα του σπέρματος του όφεως και το δόγμα των Κεναίων, τα οποία είναι αλληλένδετα. Το δόγμα του σπέρματος του όφεως υποστηρίζει ότι στον Κήπο της Εδέμ, ο όφις (ο διάβολος) είχε σεξουαλικές σχέσεις με την Εύα. Καρπός αυτής της επαφής ήταν ο Κάιν. Οι απόγονοι του Κάιν ονομάζονται Κεναίοι. Ο Άβελ όμως, προήλθε από την ένωση του Αδάμ και της Εύας… Matt Slick
https://carm.org/serpent-seed-and-kenites
That Hideous Strength → NICE
Ο κόσμος του CERN
Ο Πάπας Φραγκίσκος (Pope Francis) εξελέγη στις 13 Μαρτίου 2013. Χαρακτηρίζεται επίσκοπος της Ρώμης και ο ηγέτης της Καθολικής Εκκλησίας σε όλο τον κόσμο. Το παπικό πρωτείο πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από το ρόλο του ως παραδοσιακός διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου, στον οποίο ο Ιησούς Χριστός έχει δώσει τα κλειδιά της βασιλείας των Ουρανών και τις εξουσίες του «δεσμείν και λύειν», ονομάζοντάς τον «πέτρα» πάνω στην οποία θα ανοικοδομηθεί η εκκλησία.
Το σωματίδιο Χιγκς, καλούμενο εκλαϊκευμένα και καταχρηστικά από τον Leon Lederman ως «το σωματίδιο Θεός» («the God particle») ή «το σωματίδιο του Θεού», είναι ένα μποζόνιο που, προβλέπεται θεωρητικά από το Καθιερωμένο Πρότυπο και θεωρείται πως έχει ήδη ανακαλυφθεί πειραματικά στα πειράματα ATLAS και CMS του επιταχυντή LHC του CERΝ. Η ανακάλυψή του θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της δημιουργίας του σύμπαντος λύνοντας θέματα, στη θεωρία της μεγάλης έκρηξης, αμέσως μετά τα πρώτα κλάσματα του δευτερόλεπτου της γέννησης του σύμπαντος. Το μποζόνιο αυτό πήρε το όνομά του από τον Βρετανό καθηγητή φυσικής Πίτερ Χιγκς (Peter Ware Higgs), ο οποίος ήταν ένας από τους 6 φυσικούς που πρότειναν την ύπαρξή του, σε σχετικές δημοσιεύσεις το 1964. Το 2013 ο Πίτερ Χιγκς και ο Φρανσουά Ανγκλέρ (François Englert) βραβεύτηκαν με το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής για την εργασία τους και την πρόβλεψή τους.
Ο κόσμος του NICE
François Alcasan: επικεφαλής του NICE
William (Bill) Hingest – Ένας διακεκριμένος χημικός ο οποίος έχει προσληφθεί από το NICE
William (Bill) HingestW. Hi_g_s_ Peter W. Higgs
François → Franc_isFrancis
O πάπας που φορά το “δαχτυλίδι του ψαρά” (Πέτρος), μοιράζεται τον κόσμο με τον Πέτρο που ανακάλυψε «το σωματίδιο του Θεού».


Όταν η επιστήμη ενώνεται με τη θρησκεία
Ο Κλάιβ Στέιπλς Λιούις υπήρξε Ιρλανδός μυθιστοριογράφος, ακαδημαϊκός, μεσαιωνοδίφης, κριτικός, δοκιμιογράφος, λαϊκός θεολόγος, ενώ θεωρείται και ως ένας από τους Χριστιανούς απολογητές με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή μας. Είναι επίσης γνωστός για τη μυθοπλασία του, έχοντας γράψει βιβλία όπως Τα Χρονικά της Νάρνια.
πέθανε την ίδια μέρα που δολοφονήθηκε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Φ. Κένεντι.  Στις 22 Νοεμβρίου 1963.
C.S.LEWIS – That Hideous Strength
Το συγκεκριμένο βιβλίο, γράφτηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και λαμβάνει χώρα σε απροσδιόριστο χρόνο «μετά το τέλος του πολέμου».

Το 1945 ήταν μία πολύ σημαντική χρονιά. Χρονιά που τέθηκαν νέες βάσεις. Μεταξύ άλλων Ιδρύονται ο Ο.Η.Ε, η UNESCO και το Δ.Ν.Τ.
Ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου Λιούις 1945 ~ 1954 κυρώθηκε η σύμβαση για την ίδρυση του CERN.
Το «That Hideous Strength» αποτελεί το τελευταίο βιβλίο της θεολογικής σειράς επιστημονικής φαντασίας του Λιούις,  Space Trilogy . Η υπόθεση ακολουθεί τα δύο προηγούμενα βιβλία  Out of the Silent Planet και Perelandra (επίσης υπό τον τίτλο Ταξίδι στην Αφροδίτη). Ωστόσο, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα μυθιστορήματα, το συγκεκριμένο λαμβάνει χώρα στη Γη και όχι στο διάστημα ή σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Αφορά ένα φαινομενικά επιστημονικό ινστιτούτο, το NICE, το οποίο είναι μία βιτρίνα μοχθηρών υπερφυσικών δυνάμεων.
Το NICE, Εθνικό Ινστιτούτο Συντονισμένων Πειραμάτων (National Institute of Coordinated Experiments), είναι μια επιστημονική και κοινωνική υπηρεσία σχεδιασμού δομημένου περιβάλλοντος, η οποία κρυφά εκτελεί ένα πρόγραμμα εκμετάλλευσης της φύσης και εξόντωση της ανθρωπότητας. Το Ινστιτούτο κρυφά εμπνεύστηκε και κατευθύνθηκε από τα πεπτωκότα eldila , τα οποία αναφέρονται ως «Macrobes», ανώτερα όντα. Η εξαγορά του Edgestow και της γύρω περιοχής δείχνει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν την ανθρώπινη υπεροψία και απληστία ώστε να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Όταν το NICE πετύχει το σκοπό, η Γη θα ανήκει πλέον μόνο στα Macrobes.
Δύο είναι κοινοί και αριθμημένοι μεταξύ τους.

ένας είναι ξέχωρος και κρυμμένος μέσα στον Λόγο.
CENI (λατινικά) = ΚΕΝΑΙΟΙ ή ΚΙΝΙΤΕΣ
Δεν έχει σημασία το τι ΕΜΕΙΣ πιστεύουμε. Σημασία έχει το τι πιστεύουν ΕΚΕΙΝΟΙ και τι είναι διατεθειμένοι να κάνουν για την πίστη τους.
Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, σπέρνοντας την «συκιά».
Αυτά που μας λένε (καθώς δεν υπάρχει τίποτα προς αμφισβήτηση στο εκπαιδευτικό σύστημα) μέσω των βιβλίων και των ΜΜΕ, είναι θεομυθοπλασίες απλά επιστημονικές φαντασίες. Θεωρίες όπως η μεγάλη έκρηξη, η εξέλιξη, η εξερεύνηση του διαστήματος είναι απλά προσπάθειες μίμησης του Θεού. Γιατί επιθυμούν να ομοιάσουν προς τον Ύψιστο. Επιθυμούν να έχουμε πίστη στον δικό τους λόγο. Το μόνο που μας προσφέρουν να δούμε και να εμπιστευτούμε είναι εικόνες παραγόμενες από κάποιον υπολογιστή.
Ως πρόγευση, στο δεύτερο μέρος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες συνδέσεις του CERN με τον James Bond και τον Μαντέλα.
Ιαν Φλέμινγκ: Στην Τζαμάικα «γεννήθηκε» ο Μπόντ
…. Όσο έγραφε, δίπλα του, στο γραφείο, ήταν ακουμπισμένο το βιβλίο «Οδηγός πουλιών των Δυτικών Ινδιών», γραμμένο από έναν Αμερικανό ορνιθολόγο ονόματι  Μποντ. Τζέιμς Μποντ. «Σκέφτηκα ότι αυτό το μικρό, αντιρομαντικό, αγγλοσαξονικό και πολύ αρρενωπό όνομα ήταν ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν»….
Ο πρώτος Τζέιμς Μποντ ήταν ο Μπάρι Νέλσον … όπως Νέλσον Μαντέλα
Στις αρχές του 1954, Ιαν Φλέμινγκ πληρώθηκε $ 1000 για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του βιβλίου Casino Royale. Το ωριαίο ειδικό επεισόδιο μεταδόθηκε στις 21 Οκτώβρη του 1954, από το CBS.  Σχεδόν ένα μήνα πριν, στις 29 Σεπτεμβρίου 1954 όπως ανάφερα παραπάνω, κυρώθηκε η σύμβαση για την ίδρυση του CERN. Αυτό είναι το προφανές…
http://katohika.gr/diethni/ipirkse-mi-18/
… O Ίαν Φλέμινγκ όμως δεν ήταν ένας τυχαίος συγγραφέας.
CERN Αυτή η βδελυρή δύναμη Μέρος 1ο

katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.