Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Δημοσιογράφος του CNN μένει άφωνη όταν ακούει άλλη άποψη από την “ορθή” ΒΙΝΤΕΟ


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Άσαντ έριξε τα χημικά στη Συρία, άρα αυτό πρέπει να πιστεύει σύσσωμος ο Αμερικάνικος λαός.Η δημοσιογράφος του CNN, Kate Bolduan, έμεινε άφωνη την Τετάρτη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, όταν ο βουλευτής Thomas Massie αμφισβήτησε την κύρια αφήγηση ότι ο Μπασάρ αλ-Άσαντ επιτέθηκε τον ίδιο του τον λαό με χημικά όπλα αυτή την εβδομάδα.

«Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει στη Συρία αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να μάθω συγκεκριμένα –αν όντως προέκυψε απελευθέρωση των χημικών αερίων και μάλλον φαίνεται να προέκυψε- πώς συνέβη αυτό» , δήλωσε ο Εκπρόσωπος Thomas Massie στο CNN.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του Κεντάκι έθεσε το ερώτημα τόσοι πολλοί που αμφισβητούν την καθιερωμένη θέση, αναρωτιούνται για το “γιατί”;«Γιατί, ειλικρινά, δεν νομίζω ότι ο Άσαντ θα το έκανε αυτό. Αυτό δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του. Αυτό θα μας σύρει σε αυτό εμφύλιο πόλεμο ακόμη περισσότερο». Η δημοσιογράφος δεν πιστεύει στ’ αυτιά της ότι ακούγεται μια τέτοια άποψη αμφισβήτησης της “γραμμής”, η έκφραση της Massie όσο ακούει τον βουλευτή θα μπορούσε να είναι ίδια αν μιλούσε με εξωγήινο.
“Προτιμάτε να πιστεύετε την εξήγηση που δίνει ο Άσαντ ή οι Ρώσοι (ότι βομβαρδίστηκε αποθήκη των ανταρτών με χημικά κι έτσι ελευθερώθηκαν) από αυτήν που πιστεύουν οι συνάδελφοί σας;” τον ρωτάει επικριτικά.
PictureΚαι μετά τον αποχαιρετά με το ίδιο επικριτικό και ζοχαδιασμένο ύφος. Να θυμίσουμε ότι το CNN βρισκόταν σε άγρια κόντρα μέχρι πρότινος με τον Τραμπ, που τους επέκρινε ότι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις σε βάρος του.
Δείτε το βίντεο με τη δημοσιογράφο σε… στυλ ‘πως τολμάς’!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.