Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Υπόθεση Elisa Lam, ο μυστηριώδης θάνατος της, στο στοιχειωμένο ξενοδοχείο Cecil Hotel,


Η υπόθεση της  Elisa Lam που βρέθηκε μυστηριωδώς  νεκρή  στο κακόφημο στοιχειωμένο ξενοδοχείο Cecil Hotel, στο Λος'Αντζελες,το 2013, είναι το θέμα του  φιλμ με τίτλο" What Happened to Elissa Lam? documentary" των Jake Anderson and Jared Salas που κυκλοφόρησε πριν από δυο βδομάδες

στη διεύθυνση 30-3-17
https://www.dreadcentral.com/news/221131/happened-elisa-lam-documentary-fully-funded/

What Happened to Elisa Lam? will showcase characters from all spectrums of the case — detectives, psychologists, friends of Elisa’s, journalists and filmmakers who became obsessed with the case, Reddit moderators and website owners who saw the case grow into a viral phenomenon, even short-stay and long-term Cecil residents who were accused of killing her.
Tο blog της ονομάζεται Esther Fields και μπορεί να το δει κανείς κάνοντας κλικ σε αυτό το λινκ.
http://etherfields.blogspot.gr/

τον Φεβρουάριο του 2013 η 21χρονη φοιτήτρια  Elisa Lam από το Βανκούβερ στον Καναδά, βρέθηκε νεκρή στο  Cecil Hotel, μέσα σε μία από τις 4 δεξαμενές νερού που υπάρχουν στην ταράτσα του.
η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι πρόκειται για πνιγμό, ενώ δεν βρέθηκαν ίχνη ναρκωτικών, φαρμακευτικές ουσίες ή αλκοόλ
το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο  που πρέπει να εξεταστεί είναι ένα ανησυχητικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο ασανσέρ του ξενοδοχείου, που δείχνει τις κινήσεις της Ελίσας, μόνο λίγες στιγμές πριν χάσει τη ζωή της
στη διεύθυνση
https://www.youtube.com/watch?v=3TjVBpyTeZM
στο βίντεο φαίνεται ότι, η Ελίσα έχει την αίσθηση ότι κάποιος την κυνηγάει και κάνει αλλόκοτες κινήσεις (αυτές οι κίνήσεις δείχνουν άτομο που αντιμετωπίζει κάποιο-ίσως και ψυχολογικό- πρόβλημα)
Αρχικά,η Elisa μπαίνει στο ασανσέρ και προφανώς πιέζει όλα τα κουμπιά. Στη συνέχεια, περιμένει κάτι να συμβεί, αλλά, για κάποιο λόγο, η πόρτα του ασανσέρ δεν κλείνει.
Αρχίζει να κοιτά γύρω της, σαν να περιμένει (ή να κρύβεται από) κάποιον.
τα χέρια και τα πόδια της αρχίζουν να κινούνται με  παράξενο τρόπο (σαν να προσπαθεί να ενεργοποιήσει κάποιο φωτοκύτταρο;) φαίνεται να μιλά με κάποιον ή με κάτι.
Στη συνέχεια φεύγει. Η πόρτα του ασανσέρ κλείνει και αρχίζει να λειτουργεί ξανά.
Αμέσως μετά η Ελίσα απέκτησε πρόσβαση στην ταράτσα του ξενοδοχείου (αναπάντητο το ερώτημα πως κατάφερε και βγήκε στην ταράτσα) ωστόσο, το ξενοδοχείο δήλωσε ότι έχει την πόρτα της ταράτσας,  πάντα κλειδωμένη και έχει και συναγερμό.
Η δεξαμενή με το νερό που βρέθηκε μέσα η άτυχη κοπέλα, είχε ύψος 2.44m, πως κατάφερε η ίδια να ανεβεί εκεί, να ανοίξει την καταπακτή και μετά να την ξανακλείσει.


Τον Φεβρουάριο του 2013, επισκέπτες στο ξενοδοχείο Cecil Hotel στο Λος Άντζελες (από την  Καλιφόρνια) άρχισαν να παραπονιούνται για τη χαμηλή πίεση του νερού, που προέρχονταν από τους σωλήνες, είχε πολύ άσχημη μυρωδιά και ήταν μαύρο. Όταν ο άνθρωπος για τη συντήρηση Santiago Lopez , διερεύνησε τις δεξαμενές νερού του ξενοδοχείου, στις 10 το πρωί της 19ης Φεβρουαρίου, του 2013, ανακάλυψε ένα ανθρώπινο γυμνό γυναικείο σώμα σε αποσύνθεση,  να επιπλέει σή την επιφάνεια του νερού.
Το πτώμα της  αναγνωρίστηκε και δηλώθηκε ότι ανήκε στην 21 χρόνων Καναδή Elisa Lam  που έλειπε εδώ και δεκαεννέα ημέρες.
Πέντε ημέρες πριν ανακαλυφθεί το σώμα της, η αστυνομία κυκλοφόρησε το ανησυχητικό βίντεο ασφαλείας από ένα ασανσέρ του ξενοδοχείου.
(η Elisa Lam ήταν κόρη μεταναστών από το Χονγκ Κονγκ  που άνοιξαν ένα εστιατόριο στο προάστιο Burnaby του Βανκούβερ.
Η Elisa ήταν 21 χρονών, όταν από το Βανκούβερ του Καναδά που σπούδαζε, ταξίδεψε μόνη της ως το Los Angeles. Στην πόλη έφτασε στις 26 Ιανουαρίου 2013 και για 5 μέρες έμενε στο Cecil Hotel. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού της ενημέρωνε το blog της και είχε σκοπό να επισκεφτεί και τη Santa Cruz.
Κατά την διάρκεια της διαμονής της όμως στο Cecil Hotel τα ίχνη της χάνονται. Στην αρχή δηλώθηκε αγνοούμενη από τους γονείς της και μετά από βδομάδες ερευνών, εντοπίστηκε από έναν εργάτη νεκρή- με το σώμα της σε αποσύνθεση-  στην ταράτσα του ξενοδοχείου.
η Lam ηταν διαγνωσμένη με διπολική διαταραχή.
πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε από δαιμονική οντότητα, ενώ η αστυνομία  αδυνατεί να δώσει λογική εξήγηση για το συμβάν
So, they were drinking dilute human :S
https://www.youtube.com/watch?v=yda8zcCCx1Q
η υπόθεση θυμίζει το σενάριο της ταινίας Στοιχειωμένο νερό "Dark Water" (is a 2005 American horror drama)

This mystery can be compared to the 2005 horror film Dark Water, which is about the death of a young girl who drowned in the apartment's rooftop water tank. As previously noted, Elisa Lam's body was similarly found in a rooftop water tank. In both the film and the Elisa Lam case, guests complained of foul tasting water coming from their taps. Disgustingly, this was due to the decomposing body in the water tank.
https://moviepilot.com/posts/3458023
και άλλη σύμπτωση...
 Λίγο μετά το θάνατο της Elisa Lam, στην περιοχή ξέσπασε ένα κρούσμα φυματίωσης. Το test που χρησιμοποιήθηκε από το ιατρικό προσωπικό και ανιχνεύει την ασθένεια ονομάζεται LAM-ELISA.
LAM ELISA Test = lipoarabinomannan enzyme-linked immunosorbent assay test


Λιποαραβινομαννάνη ένζυμο ανοσορροφητική δοκιμασία για την έγκαιρη διάγνωση της παιδικής ηλικίας φυματιώδους μηνιγγίτιδας...(Μελέτη)
Η μελέτη αποσκοπεί να αξιολογήσει την διαγνωστική αξία ενός εμπορικού, αντιγόνου σύλληψης ένζυμο-συνδεδεμένη ανοσορροφητική δοκιμασία (ELISA) με βάση την ανίχνευση της LAM στα ούρα για την πρώιμη διάγνωση του ΤΒΜ στα παιδιά.
Οι συγγραφείς έχουν δείξει ότι η ουρική ανίχνευση LAM ήταν μικρή αξία για τη διάγνωση της TBM σε παιδιατρικούς ασθενείς με υποψία TBM.
Σχετικά  για το ΛΑΜ-LAM...
Λεμφαγγειολειομυομάτωση (ΛΑΜ)
Η λεμφαγγειολειομυομάτωση συχνά καλείται ΛΑΜ για λόγους συντομίας.
Σχεδόν ποτέ δεν προσβάλλει άτομα που να μην είναι γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.
Τα μη φυσιολογικά κύτταρα προσβάλλουν τους ιστούς των πνευμόνων, καθώς και των αεραγωγών, και μπορούν να σχηματίσουν κύστεις καταστρέφοντας τους υγιείς ιστούς, διανοίγοντας οπές στους πνεύμονες.
Συμπτώματα: Η ΛΑΜ δυσχεραίνει σταδιακά την αναπνοή, και μπορεί να
προκαλέσει πόνο στο στήθος, λόγω ρήξεως του πνεύμονα (πνευμοθώρακα).
Για τη διάγνωση απαιτείται διενέργεια υπολογιστικής τομογραφίας (CT).
ανήκει στις σπάνιες παθήσεις, εκδηλώσεις για τις σπάνιες παθήσεις γίνονται σε όλη  την Ελλάδα τώρα
Πηγές..http://www.eespof.gr/el/node/709


Another Strange Coincidence
Shortly after the discovery of Elisa Lam’s body, a deadly outbreak of tuberculosis occurred in Skid Row, near Cecil Hotel. You probably won’t believe the name of the test kit used in these kinds of situations: LAM-ELISA. That is hardcore synchronicity.

***********************************
το Cecil είναι το πιο στοιχειωμένο ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. φιλοξένησε κατά συρροή δολοφόνους, συμπεριλαμβανομένου του Hillside Στραγγαλιστή, που ο θάνατος του, ενέπνευσε την αμερικανική ιστορία φρίκης. Καλώς ήλθατε στο πιο κακόφημο ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες

Το Cecil είχε σκοπό να διασκεδάσει τους επιχειρηματίες όταν άνοιξε το 1924  και γι 'αυτό είχε μέχρι το κραχ του 1929. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, το ξενοδοχείο έγινε ένα σπίτι για διακοπές. Αυτά ίσχυαν, όταν οι αυτοκτονίες ξεκίνησαν σε τακτική βάση.
ο  serial killer Richard Ramirez , καταδικάστηκε για 13 δολοφονίες και πέντε απόπειρες δολοφονιών, 11 σεξουαλικές επιθέσεις και 14 ληστείες που διαπράχθηκαν το 1985, όταν έζησε στην Cecil κατά τη στιγμή που ξεφάντωνε.
ο Ramirez είναι ο λόγος για τον αυστριακό δημοσιογράφο Jack Unterweger που πήρε ένα δωμάτιο στο Cecil το 1991, ενώ ερευνούσε την επιβολή του νόμου και της πορνείας.
Η αστυνομία του έδωσε ιδέες για το πού να ψάξουν για θύματα, και ο Unterweger σκότωσε τρεις πριν φύγει στο Λος Άντζελες για να συνεχίσει ένα αιματηρή ξεφάντωμα που έληξε με τη σύλληψή του τον επόμενο χρόνο.
το ξενοδοχείο  τώρα, αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της αμερικανικής ιστορίας φρίκης
***********
η μαύρη ιστορία του Cecil Hotel στο Λος ΄Αντζελες (near downtown 's Skid Row )


Βρίσκεται κοντά στο περίφημο Skid Row, έγινε διαβόητο για τις πολλές αυτοκτονίες και δολοφονίες
14-11-16  https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2016/nov/14/the-cecil-haunted-hotel-los-angeles
It played host to serial killers, including the Hillside Strangler, and a death that inspired American Horror Story. Welcome to the most infamous hotel in LA
για τους λάτρεις της αμερικανικής ιστορίας φρίκης, καθώς και για εκείνους που ψάχνουν για ένα δωμάτιο με ένα σκοτεινό παρελθόν, είναι τυχεροί ... υπάρχουν αρκετά.

 It played host to serial killers, including the Hillside Strangler, and a death that inspired American Horror Story. Welcome to the most infamous hotel in LA
 Drug addicts, serial killers, “accidental” slips from very high windows all feature in the popular series and have their roots in the real-life hotel’s past. The Cecil has a dark legacy dating all the way back to the Great Depression.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cecil_Hotel_(Los_Angeles)
 https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/mysterious-case-elisa-lam/ 
 Cecil hotel  έχουμε και στην Ελλάδα και στην Κηφισιά
 https://www.google.gr/search?q=hotel&rlz=1C1EODB_enGR573GR573&oq=hotel&aqs=chrome..69i57j69i60l3.26578545j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8
 What Happened To Elisa Lam? A Documentary
A cinematic exploration of the most mysterious case of the 21st century.
Created by  Jake Anderson and Jared Salas
377 backers pledged $30,490 to help bring this project to life.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2282050/Elisa-Lam-Hotel-guests-drank-water-contaminated-Canadian-tourists-body-weeks.html

  https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/mysterious-case-elisa-lam/















http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/04/elisa-lam-cecil-hotel.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.