Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Πτώση του αλαζόνα εωσφόρου. Συντριβή αμερικανικού μαχητικού F/A-18E του αεροπλανοφόρου του αεροπλανοφόρου Carl Vinson που κατευθυνόταν στην Κορέα….

Αποτέλεσμα εικόνας για f/a-18e super hornet crashOι ΗΠΑ δεν είναι αήττητες η πτώση του αλλαζόνα εωσφόρου.Ένα αμερικανικό μαχητικό F/A-18E Super Hornet του αεροπλανοφόρου  Carl Vinson συνετρίβη στην Θάλασσα των Célèbes, στη ΝΑ Ασία.

« Το ατύχημα προκλήθηκε όταν το  F/A-18E,που είναι μέρος της  2ης μοίρας, προσέγγιζε το Carl Vinson.Το εεπισόδιο είναι στη φάση της έρευνας »,ανέφερε το επίσημο μήνυμα του 7ου Στόλου των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες των στρατιωτικών ο πιλότος εκτινάχψθηκε στην θάλασσα όπου ένα σωστικό ελικόπτερο του αεροπλανοφόρου τον περισυνέλλεξε. Ο πιλότος δεν τραυματίστηκε. Αποτέλεσμα εικόνας για Célèbes
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το αεροπλάνο πραγματοποιούσε  « μια συνηθισμένη πτήση » καθώς το αεροπλανοφόρο διέσχιζε τη Θάλασσα των Célèbes.
Όπως ήδη έχει αναφερθεί μια ομάδα αεροναυτική με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο USS Carl Vinson κατευθυνόταν προς την κορεατική χερσόνησο στο φόντο της αύξησης των εντάσεων λόγω των πυρηνικών δοκιμών της Β Κορέας.sputnik
To USS Carl Vinson και η συνοδεία του εγκατέλειψαν το San Diego στις 5 Γενάρη. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα κι ενώ κατευθύνονταν από Σιγκαπούρη προς Αυστραλία διατάχθηκαν να πλεύσουν πιο βόρεια και μέσω του δυτικού Ειρηνικού Ωκεανού να  προσεγγίσουν περισσότερο τη Β Κορέα σύμφωνα με αξιωματούχους του ναυτικού..
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.