Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Νέες απειλές του Ισραήλ: με πυραυλική επίθεση θα χτυπήσουμε τη Hezbollah στη Συρία….

W460
To Iσραήλ είναι έτοιμο να εξαπολύσει μια πυραυλική επιχείρηση στη Συρία κατά της λιβανέζικης Hezbollah και των συμμάχων της που θα μπορούσαν ν΄αποδειχθούν μια πραγματική απειλή δήλωσε ο ισραηλινός πρέσβης στη Ρωσία ο Gary Koren.

«Το ιρανικό καθεστώς πάντα ήθελε να υποστηρίξει τη Συρία και τη  Hezbollah και να τις εκμεταλευτεί ως 2 εργαλεία που προσέβλεπαν ν΄απειλήσουν και να αποτρέψουν το Ισραήλ », δήλωσε ο Koren σε μια ομάδα ρώσων δημοσιογράφων.
«Το έδαφός μας υποβλήθηκε σε σκόπιμους ή μη σκόπιμους βομβαρδισμούς με όλους τους τύπους όπλων και ο στρατός μας προχώρησε σε αντίποινα και δεν θα σταματήσει. Βέβαια αν η κατάσταση αλλάξει και η Hezbollah ή άλλη σιίτικη πολιτοφυλακή ή το Ιράν ανοίξουν ένα β΄μέτωπο στα υψώματα του Γκολάν εμείς δεν θα το ανεχτούμε και θ΄απαντήσου με το δυντομότερο δυνατό  « , πρόσθεσε.
Το Ισραήλ κατέλαβε την πλειοψηφία των υψωμάτων  του Γκολάν της Συρίας κατά τον πόλεμο των 6 ημερών το 1967 και τα προσάρτησε το 1981, μια κίνηση που ποτέ δεν αναγνώρισε η Διεθνής Κοινότητα.naharnet 2.4.17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.