Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αγαστή συνεργασία της ISIS με τα Λευκά Κράνη

Το σπάνιο προπαγανδιστικό βίντεο της ISIS που αναρτούμε σήμερα δείχνει τα Λευκά Κράνη να δουλεύουν κάτω από τις διαταγές της ISIS σε μία περιοχή υπό την κατοχή των τρομοκρατών στο Χαλέπι το 2015.

Το βίντεο δεν έχει ξανακυκλοφορήσει στο youtube και χρειάστηκε αρκετό ψάξιμο μέχρι να το εντοπίσουμε. Δείχνει τον πράκτορα της CIA John Cantle στο Χαλέπι μεταξύ 2014 και 2015, όταν οι αντάρτες της ISIS κατέλαβαν την πόλη.
Αμερικανικά drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) φαίνονται να πετούν στην περιοχή, ελέγχοντας εάν ο στόχος επετεύχθη και η ISIS κατέλαβε σύμφωνα με το πλάνο την περιοχή. Αργότερα την ίδια μέρα ο συριακός στρατός προχώρησε σε αεροπορική επιδρομή, όμως ο John Cantle μας διαβεβαιώνει ότι «ευτυχώς η ISIS δεν επλήγη».
Το βίντεο αυτό δείχνει επίσης ότι οι αντάρτες και τα Λευκά Κράνη συνεργάζονται με την ISIS και ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου (οι συνήθεις ύποπτοι) χρηματοδοτούν την ISIS μέσω των Λευκών Κρανών που όλοι τους συνεργάζονται στην τζιχάντ κατά των απίστων – κοσμικών κυβερνήσεων.
 ANTIZITRO

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ:

http://kseskartarisma.blogspot.gr/search/label/%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%91%20%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%97
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.