Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Μια συμμορία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, μπορεί να κρύβεται πίσω από την απαγωγή και εξαφάνιση της μικρής Madeleine McCann, αλλά το εγκλημά τους συγκαλύπτεται

Ο ντετέκτιβ Dave Edgar,  που συμμετείχε για τρία χρόνια στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής Madeleine McCann, ισχυρίζεται ότι οι  απαγωγείς της προστατεύονται. 



Με αφορμή τα 10 χρόνια από την εξαφάνιση του παιδιού (Kate McCann's 10th Mother's Day) αποκαλύπτει ότι μια συμμορία σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, κρύβεται πίσω από την οργανωμένη απαγωγή της 3χρονης τότε,  μικρούλας  -που μπορεί να δέπραξε και ένας μοναχικός απαγωγέας- αλλά το εγκλημά τους συγκαλύπτεται.
λέει ότι όποιος διέπραξε το έγκλημα, θα έχει  μιλήσει σε κάποιον φίλο του ή συγγενή και κάλεσε τα πρόσωπα εμπιστοσύνης του απαγωγέα να δώσουν εμπιστευτικά πληροφορίες.
Η 3χρονη Madeleine  εξαφανίστηκε από το διαμέρισμα που έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Praia da Luz,  της Πορτογαλίας το 2007, αλλά ο Έντγκαρ πιστεύει ότι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανή. Τώρα θα είναι σχεδόν 14 ετών.
Οι γονείς της, Kate και Gerry είχαν πάει για δείπνο με φίλους κοντά στο ξενοδοχείο, όταν το μικρό παιδί εξαφανίστηκε και η πορτογαλική αστυνομία τους θεώρησε αρχικά ως υπόπτους.

--ΦΩΤΟ  An age progression image released by the Metropolitan Police showing what Madeleine McCann may have looked like in 2012---
Ο πρώην ντετέκτιβ, που συνεργάστηκε για 30 χρόνια με την Royal Ulster Constabulary και την Cheshire Police,  έχει εργαστεί επάνω σε μια σειρά υψηλού προφίλ περιπτώσεων δολοφονίας, όπως της Shafilea Ahmed, οι γονείς της οποίας καταδικάστηκαν για τη δολοφονία της.
«έψαχνα τα πάντα και η έρευνά μου περιελάμβανε ακόμη και τους γονείς της» δήλωσε στη Mirror.

"Αν είχα βρει έστω και ένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον της μητέρας της Kate και του πατέρα της Gerry, θα το είχα δώσει αμέσως στην αστυνομία. Αλλά δε βρήκα κανένα ίχνος που να δείχνει κάτι τέτοιο. Προφανώς εξετάσαμε όλους τους παράγοντες – το κίνητρο, την προετοιμασία, την ευκαιρία – και δεν υπήρξε απολύτως τίποτα».
Ο Edgar χειρίστηκε την υπόθεση επί τρία χρόνια με δωρεές από ένα ταμείο έρευνας και παρέδωσε τα αρχεία του στη Metropolitan Police, όταν ανέλαβε την έρευνα το 2011.
κρατάει επαφή με την έρευνα και ελπίζει ότι μια νέα έκκληση, θα μπορούσε να λύσει το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση της Madeleine.
έχει την ελπίδα ότι θα βρει τους ενόχους και ισχυρίζεται ότι όποιος ήταν υπεύθυνος θα χτυπήσει και πάλι.
όπως είπε "είναι το είδος του εγκλήματος που όποιος το διαπράττει δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την εγκληματικότητά του και βέβαια εάν τα κίνητρά του είναι σεξουαλικά"
 πηγή 27-3-17
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/27/madeleine-mccann-investigator-claims-kidnappers-protected/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.