Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Oι ΗΠΑ επιβάλουν κυρώσεις οικονομικού τύπου σε 271 σύριους επιστήμονες με πρόσχημα τα χημικά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Trésor américain. syrie
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν οικονομικού τύπου τιμωρίες κατά 271 σύριων επιστημόνων ενός συυριακού κέντρου ανάπτυξης μη συμβατικών όπλων ως αντίποινα για την διατεινόμενη επίθεση με τοξικό αέριο ανέφερε το Υπ.Οικονομίας των ΗΠΑ.

Το OFAC τον οργανισμό του Υπουργείου που θέτει σε εφαρμογή αυτές τις τιμωρίες παγώνουν τα τυχόν υπάρχοντα στις ΗΠΑ των στοχευμένων προσώπων του Κέντρου Ερευνών και επιστημονικών μελετών της Συρίας (SSRC), «τον κυβερνητικό οργανισμό υπεύθυνο για την ανάπτυξη και την παραγωγή και τη διάδοση όπλων μη συμβατικών» στη Συρία αναφέρει το ανακοινωθέν.
«Aυτοί οι 271 εργαζόμενοι έχουν μαι ειδίκευση στη χημεία (…) και /ή δούλεψαν στο πρόγραμμα των χημικών όπλων από το μήνα 2012»,προσθέτει το Υπ.Οικονομίας.
Η αμερικανική διοίκηση διευκρινίζει ότι αυτές οι κυρώσεις είναι σε «απάντηση στην επίεθση της 4ης Απρίλη 2017 με αέριο sarin κατά αθώων πολιτών στο Khan Cheikhoun από τον δικτάτορα του συριακού καθεστώτος Bachar al-Assad».
Τους απαγορεύεται η χρήση του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Με αυτές τις τιμωρίες οι αμερικανικές αρχές «στέλνουν το δυνατό μήνυμα ότι αυτές θα αποδώσει στο καθεστώς Assad το σύνολο των ευθυνών του για κατάφωρες πραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για να εμποδίσουν την προπαγάνδιση αυτού του τύπου βάρβαρου χημικών όπλων », καταλήγει.Agence France-Presse 24.4.17
Τα υποτιθέμενα χημικά όπλα που κατέχει ο Άσαντ είναι βάρβαρα τα πυρηνικά όπλα που κατέχεουν οι ΗΠΑ είναι ανεξίκακα και αθώα.Οι ΗΠΑ σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ μαζί με άλλες 8 χώρες διαθέτουν πάνω από 15.000 πυρηνικές κεφαλές…..
Αν αυτοί οι χημικοί πρέπει να υποβληθούν σε κυρώσεις οι αμερικάνοι γάλλοι κι άγγλοι πυρηνικοί επιστήμονες ποιές κυρώσεις οφείλουν να υποστούν αφού δια του έργου τους απειλείται με ολοκαύτωμα ο πλανήτης σύμφωνα με την έιδια έκθεση:;;;;
Υπάρχει ενορχηστρωμένη πολιτική στοχοποίηση στη Συρία και τίποτα περισσότερο.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.